Kan man få DAMP???

Ja... alltså kan man få mer damp än man redan har????

Tror fanimej det är helt möjligt.

Jag ska åka bort, och tänk det gör jag inter mer än jag måste.

Hur ska man veta vad man ska ha med sig?? Hur ska man veta om det blir regn eller sol? Varmt eller kallt? Eller hur ska man överhuvudtaget kunna veta om barnen kommer kissa ner sig ingen gång , eller 20 gånger`? Man kan ju gissa på ingen gång, och ta med sig ett par byxor, eller så kan man gissa på 20, och ta med just 20 byxor *funderar*

Ja... men OM det nu vore så att det händer 20 olyckor, ja då ÄR det väl ändå bra om det finns 20 byxor??? Eller ???

Kommer barnen vara mer eller mindre hungriga?? Det kan ju oxå vara så att blir det jävligt varmt, är dom mindre hungriga, och då krävs det mer dricka, och vad jag vet väger dricka mer än mat?? Jaha... men då måste jag ju plocka med dubbelt så mycket dricka än vanligt. Men OM det blir kallt, så behövs mer mat... kanske, beror ju oxå på vad som finns att göra.

Okej... men då har jag laddat med dvd-spelare i bilen. Ja för ingen kan väl tro att jag åker själv med en 4 och 5 åring, en ca 6 timmars resa utan sabla mycket underhållning?? Jag kunde ju sjunga för dom å andra sidan. Kan ju funka en stund...  ( dom tycker faktiskt om när mamma sjunger, tro inget annat)

Om man ska bo på vandrarhem, så måste man ta med lakan och så där. Oooj.... det tar ju plats oxå. Och så dom där 20 byxorna.... och matchande tröjor.... ja det blir ju ungefär lika många.
Kamera, data, videofilmer, baddräkter, handdukar, spann o spade... puust... har jag glömt något????

Jag AVSKYR verkligen att åka bort. Varför kan inte folk åka till mig i stället?? Det vore så mycke enklare...

Jag glömde att jag oxå behöver 20 byxor o tröjor.... Det KAN ju vara fullt möjligt att även jag kissar på mig.... om det inte finns tillgång till toa.... Jaaa..... det KAN ju hända...

Måste checka statoil.se om det finns nån lastbil att hyra... tror jag ...

se ya

Alla dunderkommentarer

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen