ska man behöva

ladda ner firefox för att kunna skriva på denna datorn... hmmm något fattas så jag inte kan ha rätt textredigerare på denna datorn.

Lite trist om man vill lägga ut nån kul bild ju....

Har röjt lite på morgonen med 5-minutersmetoden (inte den där skrikmetoden då haha)fantastiskt mycket blir gjort.

Nu är det lunchdags, har lyckats hålla lillan vaken förbi förmiddas-sömnen, för jag tänkte minsann lägga bägge samtidigt så jag kan få nån timme för mig själv. LYYYYYX!!!

se ya

kollar andra datorn...

Här verkar det funka kanon att skriva. Nu kom ju alla knappval fram.... fasen orkar inte me dataproblem oxå...

Nåja nu ligger dom minsta och jag ska strax se om jag kan få min lille envise 11-åring att göra läxan. Sen ska man dras med 14-åring ytterligare 2 timmar. Fattar inte hur jag ska orka till dess.... kl 21 är jag mer död än levande. Tragiskt...... eller.???


nattsi nattsi

Error....

Jag får nått error-meddelande varje gång jag ska skriva nåt här ..... så alla nya stycken jag gör försvinner sedan så all text går i ett... går ju inte att läsa... kanske error i huvet hmmm Bra dag idag, varit hos frissan i över 2 timmar o krullat håret. 1100 spänn fattigare. Vi skrattar varenda gång jag o frissan, krulla först o sen blås ut de så jag ser ut som vanligt hahaha... nåja, vill ju faktiskt bara ha lite fall ju. Fått gjort mängder av saker idag, satte äggklockan på 5 min för varje uppgift. Inte klokt vad mycket man hinner på 5 min egentligen, och dessutom blir man mycket effektivare för man vet att tiden snart är slut. Ska köra det ett tag... för hrrmmmm *harklar mig" har ju inte varit så duktig på att följa det fantastiska schemat det sista. Har ju varit så in i norden trött.... skyller på stressen. Nu smet min ohängda 2-åring in i datarummet, tror jag blir tooookig. femtielva fönster hade hon lyckats öppna förut... gryyymt måste kila

Är jag döende nu....

I förmiddas var det tid hos LSS-handläggarn för att se om det finns nåååån liiiiten möjlighet till avlastning. Tror jag går under snart om jag inte får andas.

Hon var verkligen jättebra och lyssnade på hur vi hade det och vad vi skulle behöva.

Grannen som passade tjejerna erbjöd sig att ta dom hela dan då jag fick en återbudstid till stresshanterings.... hmm filimuppen. Så jag fick en timme på stan oxå minsann, guuuud va ljuvligt ;)

Fick fylla i ett formulär med symptombild... oj jösses... är du trött... ont i axlar/nacke.... initiativlös.... koncentrationssvårigheter... etc etc...
oj himmel o pannkakor jag ÄÄR döende allra minst...

men nä.... bara jävligt stressad... typiska symptom på stress, trötthet, initiativlöshet och koncentrationssvårigheter.... och det hade jag MYCKET av. Kan ju somna stående allra minst.

Så nu ska jag börja en 10-veckors stresshanteringskurs. Jösses jag kommer kanske bli filbunken själv sen ;)
Glömde en sak... irritation är oxå tydliga tecken.. hmm men inte är väl jag irriterad... jodu, fråga familjen....

Måste ta vrålande ungar... kan man ALDRIG få va ifred??!?!?!?

jamen hej länge....

Hade jag en blogg oxå... ja jösses. Såå mycket tid har man med 4 kids så man inte ens har tid att kika in o skriva nån rad... Såå.. dotter snart 10 månader som är PRECIS ÖVERALLT!!!!!! Motion får man åtminstone, men inte fan syns det på vågen... *grymt* dotter 2 år... som sällan, eller jag menar aldrig gör som man säger. Gestapo her self, JAG mååååste ha dicka (dricka) JAG måååååste ha mat.... JAG ha baaaassat... (bajsat) fyyytta på dig.... (Flytta på dig)... booooort me dig.... *jisses* 11.5 åring som helt enkelt inte förstår vad vi andra säger.... måste tjatas på annars blir inget gjort... springer på massa möten och utredningar för att få veta om han har mer än autistiska drag, (tidigare diagnos) Hormonstinn 14-åring... dhöööö du fattar ju INGENTING alltså.... vadååååå JAAAAG har väl inte gjort nåt.... Nämen alltså... jag är inte så trött.. nähä... inte jag inte... inte efter en 5-veckors-period med influensa, magsjuka, div förkylningar... Och ojdå... fick bryta mitt i denna text för att kyla bakhuvet på 2-åring som for baklänges rakt ner i kakelplattorna... suuuuck... återkommer med mer inspirerande info... (i morgon har jag fått tid för stresshantering... tror ni jag behöver sånt)

Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen