VÄNTA!!! Jag ska bara....

Det har jag skrivit på ett stoort papper och hängt upp på väggen i köket.

Det står: Visdomsord.
VÄNTA!!! Jag ska bara.....
Och så lite fina stjärnor och en gladgubbe ;)

Det där är standardsvaret från ALLA i detta huset, så då kunde jag lika bra skylta med det oxå ;)

När min 7-åring fått veta vad det stod, så frågade hon undrande "men varför är det en glad gubbe där då?"
Haha, ja DET kan man ju fråga sig då mamman i huset inte alls gillar det där svaret. Men det går ju att göra allting lite roligare faktiskt, nu blir jag inte lika frustrerad när jag får det svaret.

Ler varje gång jag ser min fina skylt med våra visdomsord ;)

Sitter här och funderar på om jag borde ge mig på nånting i huset. Har ju faktiskt fyllt en tvättmaskin, en diskmaskin och farit runt lite med dammsugarn. Det borde väl nästan räcka??

Dessutom ska sonen iväg senare och ska köras så jag hinner nog inte påbörja nåt. *funderar*
I morgon och på Tisdag är det dessutom kurs med alla goa attitydambassadörer. Så egentligen bör jag ju vila idag så jag orkar detta.
Och dessutom hinner jag ju inte färdigt om jag startar igång nåt. Och på Onsdag är jag nog säkert så trött och måste vila.....hmmmm

Jag ska nog fundera lite till..... jag ska bara ;)

var miljömedveten - stäng av värmen


Det har jag gjort. Men inte för att vara miljömedveten.
Jag har helt enkelt inte råd längre.
November, December och Januari har jag haft elkostnader för drygt 15.000 Man undrar ju om det är möjligt. Men det är det tydligen.

I torsdags när januari-räkningen kom i lådan såg jag ingen annan utväg än att stänga av all värme, inkl luftvärnepumpen. Januari var ju inte alls lika kall som december. Ändå var kostnaden nästan lika hög.

Fortum hade gjort fel i december, och debiterat mig för elöverföring, trots att jag valt Göta Energi. När dom redigerat den fakturan ser jag att det var nästan 1000 kr dyrare hos Göta Energi i December.
Självklart ringde jag dom och fråga hur det kommer sig, då dom ska vara billigast?!?!? Då satte jag myror i huvudet på dom ;)

Då är det tydligen så att Fortums rörliga avtal inte alls är så himla rörliga egentligen då dom har ett pris som löper över flera månader. Det innebär att man betalar bra mycket mer under stora delar av året i jämförelse med andra leverantörer, och så kaaanske man tjänar på det nån kall månad.

Känns som det kvittar nu, jag kan inte betala för mer el nu, för då blir jag tvungen att flytta. Nu har jag dock fått in en spisinsats, och fått rätt bra kläm på att hålla en dräglig temperatur.
Men eftersom jag behöver sova på nätterna så hinner ju glöden slockna och i morse var vi tillbaks på 15 grader inne. Då ska jag tillägga att jag eldade på igår kväll så vi hade 27 grader. Vart tar värmen vägen?? Snacka om att elda för kråkorna.

Har tappat lusten helt för att göra något alls i huset. Har inte råd heller då varenda öre som möjligen kan bli över går till elräkningar.
Det är snart bara skolministrar och annat löst folk som kan sitta och gotta sig i värmen i sina hem. Vi vanliga dödliga får leta billiga filtar och tofflor på ÖB för att slippa bryta istappar från tårna på morron. Jag undrar fortfarande faktiskt var dom nya elementen som jag har bett om sen jag flyttade in. Va en jävla lång leveranstid på dom tydligen. Men nu vill jag inte ha några.

Det är snart sommar, hade jag tänkt mig. Nu kan jag bara hoppas på ett under, om vi nu kan tro på sånt ;)

Nu ska jag kasta in mer ved i spisen...

Samma rubrik.... tänk va tiden går... ändå

Sist jag skrev, hade jag inget varmvatten.....
Men det skullle väl lösa sig.

Gjorde det de då?

Ja, faktiskt. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur länge vi haft varmvatten... ett par veckor kanske??!?!

För det känns som vi alltid haft varmvatten o aldrig varit utan. O innan dess, när vi inte hade varmvatten kändes det som vi alltid varit utan?!?!?

Jag vänjer mig helt enkelt med det som är, just för stunden liksom.

Eehh....

Och, bye the way.... så är jag just nu helt utpumpad och dränerad på energi. (ovanligt?!?!?!) ja..

Håller på att hämta mig från ett MEGA-UTBROTT på mina äldsta söner.

Det finns inga diagnoser i världen som försvarar att man inte tar något som helst ansvar. Det gör faktiskt inte de...

Det är med stor sorg, och många tårar med det, inser, att jag borde ställt större krav tidigare.

Jag orkar fan inte mer.....

Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen