Magnus Uggla

Vi kollade på Magnus Uggla´s program "var fan är mitt band"...
Han är ju helt underbar :)

Vi låg dubbla i soffan jag o gubben.

Jag kan säga som så, att han hade flytit in rätt väl i Västerås ;)

Samma skämt om o om igen, sånt förekom mest hela tiden  på npf-forumet ;)
"har du pool hemma... näää men jag har damm under sängen"

Detta skämt drog Magnus, ja, jag vet inte hur många gånger, vi vek oss av skratt varenda gång... (hur normalt är nu de)

Så höll vi på i Västerås oxå.... samma skämt drogs flera gånger om dan, och vi tjöt av skratt varenda gång :/

Det var nån som bytte hotellrum 3 ggr oxå *blink*, Magnus Uggla byter oxå hotellrum av olika anledningar ;)

Det får mig då att undra.. har Magnus Uggla npf av något slag ?

Jag ska defintivt kolla nästa fredag oxå, han är helt enkelt störtskön ;)

Alla dunderkommentarer
Ulla har skrivit detta:

Jag och kompisen satt här i soffan och skrattade så tårarna rann åt skämtet med poolen och dammet under sängen. Den har vi tänkt köra. Det är väl bara vi som kommer att skratta, men kul kommer det att bli.

Jayne har skrivit detta:

Ja..VISST är han för härlig!! Såg förra veckan också och har sedan pratat om honom hela veckan..och längtat till dagens program. Han är helt underbar!!!

2008-04-11 @ 23:43:11
http://jayne.blogg.se är min hemadress
majsan67 har skrivit detta:

yees, då är det inte bara jag som har "knäpp" humor... för hur kul kan de va egentligen o skratta åt samma skämt hur många gånger som helst.. men det är ju dö-kul ;)

Han såg hela tiden så underbart borta ut, som en stor bebis, med håret på ända och helt förvirrad *s*

Ska absolut kolla nästa vecka igen ;)

2008-04-12 @ 09:32:24
http://majsan67.blogg.se är min hemadress
A har skrivit detta:

Jag jobbade igår och grabbarna där ville se hockey=(. Går det repris måntro?

2008-04-12 @ 12:16:50
http://amittilivet.blogg.se är min hemadress
Micaela har skrivit detta:

En gammal klasskamrat har honom som sin idol och han skulle få Magnus Ugglas autograf. Han fick mer än så. Magnus Uggla klippte av lite av sitt hår till varje fan.

Det tyder väl på något?? :P

2008-04-12 @ 12:45:28
Linda har skrivit detta:

Jag såg inte det programmet. Men jag gillar Magnus Uggla generellt.
Jag tror de allra flesta har npf, fast inte som funktionshinder. ADHD-drag kan ju många ha, men alla som har de dragen får ju ingen diagnos. Diagnosen kommer ju först när det blir ett hinder i vardagen.

När jag tittade på "Så ska det låta" i går, så tyckte jag definitivt att Nanne Grönvall har adhd-energi så det räcker och blir över.

2008-04-12 @ 14:18:47
http://npf.blogg.se/npf är min hemadress
Micaela har skrivit detta:

jag anser att Nanne har inte adhd, hon har bara energi så att det räcker så att blir över. Hon sköter sitt äktenskap, hon klarar sig som artist och barnen älskar henne...Även när hon hade cancer så klarade hon sig bra.

2008-04-12 @ 18:08:59
Ewa S har skrivit detta:

JÄTTEPROTEST! Nanne har absolut inte NPF då hade hon inte varit strukturerad och svarat frågor och mail t ex! Om hon inte är en Majsan iofs som är ovanlig och strukturerad för att ha NPF.....Hm NEJ jag är säker på att hon inte adhd med de kontakter som jag faktiskt haft med henne.

2008-04-12 @ 20:40:43
Ewa S har skrivit detta:

SJÄLVKLART älskar jag Magnus Uggla det var ju honom det handlade om! Minns mammas frustration över min vinylskiva med honom. "Varför skall man ta livet av sig när man inte kan höra snacket efteråt". Ja älskade den....

2008-04-12 @ 20:42:01
majsan67 har skrivit detta:

hhaahaa ;) vilka intressanta tankar det kom utav det här blogginlägget ;)

Jag såg så ska det låta oxå, och inte en tanke slog mig åt npf-hållet när det gällde Nanne Grönvall, däremot så gick mina tankar åt Tina Turner-hållet, för hon rörde sig otroligt likt henne.
Men har då Tina ADHD oxå i så fall???

njeee... det har jag aldrig funderat kring, men musik, dans, sång får dom flesta människor,... ja faktiskt dom flesta att skutta runt. Inte behöver man ha ADHD för att älska att dansa och sjunga.

Miccan har rätt, så oxå Ewa, hon hade inte klarat det hon gör med en sån problematik.... fast det så klart, alla har ju npf..

Men jag tänker på Uggla... han scannar in alla hotellrum, minsta lilla han mår dåligt på så vill han byta.... är det inte ett hinder i vardagen?
Jag skulle själv tycka det om jag var tvungen att byta rum av olika anledningar, för att jag får panik eller ångest...

Fast jag vet inte.... vi är alla olika, man kan ha fobier utan att ha NPF, det är inte bara ADHD-folk förunnat att ha nojor av olika slag ;)

Tur att inte jag behöver klippa av mig hårtestar att ge som autografer... då hade jag vart flintskallig ;)

Ewa... känner du Nanne eller???

2008-04-12 @ 21:09:27
http://majsan67.blogg.se är min hemadress
majsan67 har skrivit detta:

*asg* får nog förklara min mening med hårtestar o autografer, för när jag läser den nu, så låter det som att jag får skriva autografer stup i kvarten.

Har faktiskt aldrig skrivit nån autograf ;)
Men jag har förbannat tunnt hår, så därför skulle det inte finnas nåt hår kvar efter sådär typ 6 autografer... det var det jag menade *s*

2008-04-12 @ 22:38:45
http://majsan67.blogg.se är min hemadress
Perlen har skrivit detta:

Undrade faktiskt i en sekund om du hade någon hemlig ID som kräver massor med autografer, hi hi.

2008-04-13 @ 07:04:12
Agnetha Ersson Eriksson har skrivit detta:

Jag missade Uggla och måste defintivt kolla in han när nästa program går. Jag läste tanken om Uggla har en diagnos och om Nannes energi. Precis som min dotter säger så har det blivit många "amatör psykologer" som ställer diagnoser om andra. Bara för att man har energi betyder det inte att man har en diagnos. Jag tror att det finns en fara för vad spelar det för roll om den personen har det eller inte. Det viktiga är ju ändå hur den personen klarar sitt liv.
Tänk så många framgångsrika som har olika diagnoser och som min dotter säger att utan deras diagnos hade dom nog inte nått dit dom gjort. Always look on the bright side of life. :)

2008-04-13 @ 08:10:18
http://metrobloggen.se/atenga är min hemadress
Ewa S har skrivit detta:

Inte personligen men under en period så skrev jag massor med inlägg i hennes gästbok och mailade någon mailadress man kunde skriva tankar till henne. Det var precis i början av hennes solokarriär. Jag fick ALLTID trevliga sansade ödmjuka glada svar. Jag hoppade av alla maillistor och att skriva där när jag började få förfrågan om att gå in i hennes fanclub vilken jag inte var intresserad av.

2008-04-13 @ 08:59:54
Linda har skrivit detta:

Jag kan inte se att jag skrev att Nanne hade adhd, därmot adhd-energi. Den energin ser jag som något positivt. Och ja..jag tycker defintivit att hon har mycket Tina Turner-kroppspråk.

Liksom Agneta så tycker jag också att fler och fler ställer amatördiagnoser. Och då tror jag man är ute lite på fel spår. En diagnos är en diagnos, en beskrivning av ett funktionshinder. Magnus Uggla må ha drag av npf, det vet jag inget om, men så länge han inte sökt psyk så upplever han inte att det är ett hinder i vardagen.

NPF har nog blivit mer ett sätt att beskriva en personlighet snarare än den förkortning det är, neuropsykiatrisk funktinshinder.

2008-04-13 @ 10:03:08
http://npf.blogg.se/npf är min hemadress
Anna-Carin:s kafferep har skrivit detta:

Hej på dig! Magnus Uggla har jag inte sett, de bästa programen går på de kanaler som vi inte har.Går Magnus Uggla på tv3?
Ja du...vi får ingen ordning på texten,jag hade lagt in texten papyrus på mina inlägg.Igår hade den återställts till den text jag hade innan ,utan att vi gjort någon ändring.
Det du skrev, css mallen vad är det för mall?
Tacksam för all hjälp vi kan få.
Ha en bra söndag / Anna-Carin

2008-04-13 @ 13:34:26
http://www.fibromy.blogg.se är min hemadress
Micaela har skrivit detta:

Vad skönt Majsan att du vågar skämta om diagnoser. Det är så få som gör det nu för tiden. Älskar att du skrivit ett skämtinlägg om det.

Om vi inte kan skämta om diagnoser och allt så skulle livet bli tråkigt och npf skulle bli något jävligt jobbigt att prata om. Så jag säger GO MAJSAN!

Vi behöver positiva förebilder som har npf. som visar att det går att leva med npf. Som ty i Extreme homemakeover eller vad den kallas. han har ju "gått ut" och sagt att han har adhd. Älskar Ty! Det är så det är med npf... Det finns få människor som visar att det går att leva med det. Det pratas bara om hur jobbigt det är, och så fort man skojar om att någon känd artist har npf så tjafas det emot.

2008-04-13 @ 21:06:39

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen