Torktumlare

Skrivet av majsan67 den 7 maj 13:05

Nu har den snurrat fort bra länge. Alltså inte den vanliga, den där man torkar tvätt i.

Nä, huvet.... alltså jag hittar liksom inte avstängningsknappen. Inte finns det nån sladd och dra ur, eller nån huvudsäkring....

hmmm ... kanske går det att skapa kortslutning??? Fast det är det ju redan, det blir åtminstone det när det snurrat för mycke.


Jag blir så in i sablans trött av och tänka, och då tycker jag man borde kunna sova gott på natten. Nä, men vem sjutton har sagt att tumlarn stannar då?? Den fortsätter i samma tempo och tar kroppen med sig tills jag inte kommer loss intrasslad i kuddar, täcken och lakan.


Det är alltid så här 2 veckor innan räkningarna ska betalas, hur sjutton ska jag komma förbi det? Gå och oroa sig så länge om pengarna ska räcka eller inte? Hur ska jag få stopp på detta?

Och under tiden så kan jag inte göra något annat, glömmer och städa, tvätta, handla osv.... och allt blir kaos, och så kommer irritationen... och ingen blir glad.


Tja nu fick jag ihop det tills sist med ekonomiskiten i helgen. För att få tumlarn att snurra lite långsammare så tog jag upp projekt bygga barnstolar igen. Det är så energigivande och måla, inga tankar som stör, bara full koncentration. Och faktum är att om jag är riktigt trött så hjälper det att måla en stund, då återvänder orken till annat.


Undrar när jag ska lära mig då en gång för alla att sätta mig och måla när kraften är slut? Eller när jag ska lära mig att göra saker genast istället för sen, sen som aldrig blir av? Nä, istället så får jag gå med oro och ångest över allt jag borde göra, men som jag bestämt mig för att göra sen...


Idag tog jag kommando över mig själv, gick fram till mitt vardagschema, tittade på Måndag, jaha.... städa ungarnas rum, dammsug där, plocka i badrummet, hallen, vardagsrummet.

Jamen va fort det går när man väl bara tar tag i det. Att det ska va sååååå förjordat svårt att fatta detta. Kan man banka in det i huvet..... eller operera in det kanske...


förresten kom jag på en ny bra idé med mina barnstolar. Förut har gubben alltid lett lite menande åt alla mina tokiga ideér... men igår så sa han... "gör du det så blir du världsberömd"...

näähä, tror du verkligen de??

"javisst, presidenten kommer o komma hit"

jaha... presidenten, vilken jävla president, vi har väl ingen sån?

Jösses hur dum får man va, visste han inte de?  hahaha :)


Eller..... när jag tänker efter så kan jag skönja ett visst mått av ironi...

Förbannade karl, nu måste jag ju faktiskt bevisa att det går att genomföra, bara för att han inte tror de.

Precis som han inte trodde att jag skulle kunna göra barnstolar alls, och nu har jag gjort 4 st...

Så nu ska jag minsann starta nästa projekt....

Det är ju aldrig lugnt i ett hem där det finns ADHD-folk :)

Men kul är de....


Alla dunderkommentarer

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen