JÄVLA skit!!

Skulle skriva nåt sensationellt förut, men ett utspel från någon i familjen (inga namn) så tappa jag fullständigt lusten för ALLT!!!

Vad är det för mening att göra nåt vettigt, om jag alltid lyckas göra saker på enligt andra fel tider, då det inte passar dom?
Hur va det nu igen? Skulle vi fortsätta o anpassa oss ända in i döden, bara för att saker "ska vara" på ett visst sätt?

Va det inte så, att vi skulle försöka släppa på det här "vara-som-andra-vill-syndromet"? jo, det har jag alldeles för mig. Men se det är inte okej, nehej då, nu förstår du majsan prioriterar du HEEELT fel, aja baja. Jag har ju en FAMILJ för guds skull.

Wow!!!
Tänk att jag hade missat det så fullständigt. Det måste vara någon annan som köper kläder till barnen, handlar, tvättar, går på läkarbesök, skolmöten OSV OSV OSV!!!

Nåja...
Skit har det varit här, och det blir uppenbarligen inte bättre. Förra veckan insjukna dom två äldsta "karlarna" i huset i nån influensa, och jeeeessus va sjukt det var.
Äldste sonen hade faktiskt 40,3 grader som mest, himmel då var han inte frack.
Sen dök bägge tjejerna samtidigt i onsdags.
Efter 3 veckors jullov, hann dom med en vecka på dagis, så blev dom sjuka.

Yngste sonen och jag är inte lika mottagliga för baskilusker, vet inte vad vi har för nån gen. Vi fick feber strax över 38, och jag har haft ont från ögonen, pannan och uppepå huvet. Nåt så fruktansvärt har det svidigt i bihålorna. Nu har jag snart tömt en nässpray och det börjar så smått släppa.
Ska jag va ärlig hade jag hellre haft hög feber så jag kunde få ligga ner. Är alldeles för rastlös för att kunna ligga, trots att jag inte varit särskilt pigg.

Samtidigt har vi fått slå på stora trumman gällande yngste sonens matintag. Han har slutat äta helt i skolan, dricker gör han inte alls vare sig hemma eller på skolan.
Det är riktig kris. Jag ville att läkaren skulle skriva ut näringsdryck NU!! Men nä, hon skulle konsultera en dietist först, och nu måste vi träffa en sån först.
Det är ju för FANKEN inte vad han äter som är problemet, allt bottnar i hans tvång och skräck för baciller.
Så hjälp oss med det NUUUU!!
Jag sa till läkarn att jag orkar inte mer, jag klarar inte det här längre. Ingen förälder orkar se sitt barn tyna bort.
En dietist kan inte hjälpa min son komma över sin bacillskräck.

Vi äter väldigt varierad kost här hemma, och här hemma äter han MÄÄÄNGDER!!
Men han kan inte gå hela dan i skolan utan vare sig mat eller vätska.
Det skulle hjälpa oerhört mycket om han kunde få tillskott i form av näringsdryck under eftermiddan i skolan. Han orkar inte.

Igår var barnen tillbaks på dagis efter en veckas sjukdom. Ja självklart så lyckas ju då minstingen fara rätt in i en bänk på dagis, och slår sönder hela läppen, och har en lös tand igen. I morse när hon vakna, var hon svullen runt näsan, min lilla mike tyson ;)
Idag mår hon mycket bättre. Hon ska tacka sin lyckliga stjärna för sin humor. Himmel vad hon driver med oss...
jaaa an ine ata (jag kan inte prata) ja åse ha unnen öeen (jag måste ha munnen öppen)
ja ha naaen tilla i unnen (jag har nappen stilla i munnen)
Samtidigt flinar hon med hela ansiktet och ögonen glittrar på henne....  ;)

Innan jag hämtade sonen för att åka till läkarn, får jag ett samtal från hans assistent.
Det har hänt tråkiga saker i skolan idag, som fick stora konsekvenser. Av hänsyn till min son nämner jag inte vad här.
Jag har mått skit hela eftermiddan, och tycker så jävla synd om honom när han blir indragen i saker och inte hinner tänka sig för. Han har inget konsekvenstänkande när det gäller saker som handlar om honom själv.
När det gäller hans syskon så har han dubbel dos av den varan.
Jag fattar inte hur det hänger ihop!??

Det blev en roman i alla fall ;)
Jag gjorde en paus mitt i inlägget, och gick och öste ur mig frustrationen över det utspel någon fick förut. Jag öste tillbaka ;)

Så nu känns det bättre. Med tanke på allt som händer omkring oss just nu, har jag inte mycket ork över för att blogga.
Jag har fullt sjå att hålla mig på benen.

Med hopp om livet....

majsan

Alla dunderkommentarer
Ewa S har skrivit detta:

Jaaa du....vad skall jag kommentera det med. Kram till alla motigheter. Det är väl TUR att det finns andra som kan tala om hur man borde vara när man nu inte uppfyller de kriterierna som dessa personer ställer upp för oss??? not

2009-01-21 @ 21:04:33
Bakombrillorna har skrivit detta:

Hej där!

Inte undra på att du inte gett några livstecken från dig! Jag började bli lite orolig.

Men bättre att försöka hålla liv i sig själv och de nära och kära än i en blogg. Du gör helt rätt prioriteringar kära Majsan! Och jag håller med Ewa S här ovanför att det är verklig tur att det finns människor som vet precis hur saker och ting ska vara och hur man ska göra!

Jaherregud vadskamansäga attdeorkarlyssnaochtropåsigsjälva va'!?

Stackars sonen, stackars Majsan.

Kramar till er



Ulrika har skrivit detta:

Stora varma kramar om du tar emot dom.

Önskar så att det ska lugna ner sig lite för dig.

Glöm inte att försöka ta hand om dig själv mitt i allt. Tycker synd om er allihopa.

2009-01-23 @ 01:04:34
http://nollkollcarlsson.wordpress.com är min hemadress
Vicke har skrivit detta:

det var ingen rolig läsning, du har haft det tufft ser jag, tur att det var en mjölktand, jag hoppas att den nya tanden under inte blev skadad

2009-01-23 @ 13:18:19
http://vickebloggarigen.blogspot.com/ är min hemadress
Amanda har skrivit detta:

Hej! Min pojkvän ska på börja en adhd utredning nu. Jag har hört att magnus huss ska ha ett anhörig program. Jag tänkte kolla med dig om du har varit på något sånt eller liknande?



/Amanda

2009-01-24 @ 23:37:59
http://mandys-truth.blogspot.com är min hemadress
Mikael Olsson har skrivit detta:

Tjing damen, vett'int hur jag ska svara på dina kommentarer, har lillen över helgen så det är lite risigt med tid. Så hoppas att detta blir rätt pga stress då lol, han är snabb att röjja hela huset.



Om du hade brytt dig att läsa tidigare inlägg + att jag själv hade varit bättre på att precisera mig så hade man kunnat förstå bättre att dom jag kallar för NT (Neuro tragiska), är den grupp av befolkningen som psykiatrin klassar för sociopater och psykopater + psykiatri gänget. Psykiatrin påstår ju att så pass många som ca30% är psyk/sociopat, men det får ju stå för psykiatrin. Jag har inte pallat el haft tid att korrigera grejjer än.



Jag har ju fattat att Genetik och DNA forskning får företräde när det gäller rätt å fel i alla vetenskapliga teorier, pga att det är "Sten typ" av fakta, och inte något abstrakt som man gissar sig till. Utan det är exakt som matematik. Och oavsett om folk säger något annat så är ju 1+1=2 ju typ.



Vad jag menar äro. Genetiken säger att mitt Kromosom X (mtDNA) släkt träds beteende beror på våra olika gen allel's avsnitt förprogramering på DNA molekylen, vilket jag idag håller med om ganska mycket.



Jag har ju varit ute och cyklat lite på berget med detta då. Det som har blivit fel för min del är att en hel radda av folk inte har fått plats i den snäva bokstavs diagnosen. Men whatever.



Genetiken som forskningsområde kör ju över psykiatrin som en bulldozer nu i det mesta, sedan så verkar neurologin bytt arbetspartner till microbiologi istället för pseudovetenskapen psykiatrin.



Varför jag hamnade i bokstavsgruppen beror på att dom anser väl att det är billigare att medicinera med amfetamin för oss som har PTSD eftersom det har försvunnit som egen diagnos iom DSM-IV, och på den vägen är det. Det som har gjort mig lite lustig förutom mitt Dna arv är att jag vuxit upp i missbrukarmiljö. Psykiatrin anser ju idag att man ska behandla kids som befinner sig i missbrukarmiljö och blir utsatt för psykisk och fysisk misshandel, med just amfetamin igen då som är universal medel för alla åkommor. Jag har på känn att dom ska börja medicinera dom ca 100.000 kvinnor som årligen i Sverige ringer kvinnojouren pga att deras män utsätter dom för misshandel etc med just amfetmin åxå så att dom inte sliter på tele växlarna mer....



Det här med sex övergrepp får ju stå för dig. Ofta så uppfattar och dömmer folk omvärlden och andra pga emperisk kunskap.



Så att det lixom inte blir mer missar då. Om jag nämner bokstavs kör, så handlar det om dom +100 miljoner personer som har samma genetiska kromosom X arv som mig. NT är ju en sådan stämpel också, pga att garanterat så mariginaliseras vissa personer i min släkt linje och skyfflas in i NT begreppet av psykiatrin åxå. Psykiatrin har ju namn för oss alla som tur är.



Det är synd att du reagerar som du gör på det jag skriver, för basicly så är vissa inlägg av mig bara en ventil för mig själv, och inget tvång för någon att ta till sig.



Sedan så betvivlar jag att du och jag har samma gammel mormor som levde för +20.000år sedan men who know's, och att vi har likadana kromosomer, Haplo typ U5b1 som jag tippar att jag har. Ska DNA testa mig så att jag vet vart jag hör hemma då.



Det här med att man blir lite bitter emot visa samhälls representanter beror ju på att dom missköter sina jobb otroligt mycket. Du har ju fullt upp med ditt, så jag ska inte plåga dig med 33års myndighets junk.



Det krävs inte ett geni för att hajja att du har det jobbigt. Men att kasta en massa grundlös gojja på mig löser ju inte din situation på något sätt. Om det verkligen är så att du oroar dig för lille mig pga altruism så kan du väl läsa lite mellan raderna + läsa på om dom ämnen jag skriver om. Evolutionsbiologi, microbiologi, neurologi, arkeologi, sociobiologi å sociopsykologi är ju väldigt väldigt skoj att zappa runt i.



Mina charmiga sidor är att jag generaliserar, klumpar ihop saker, formulerar mig egensinnigt, och har bråttom som leder till missförstånd då men men. Jag har lixom fortsatt vidare, och struntar i bokstavs biten nu iom min teori. Hur min Haplo X typ grupp ser ut har jag inte en anning om, har jag tur så kan jag alternativt få riktad forskning om det. Det här är ju inget som kommer att påverka dig, eller något annat jag pysslar med. Och för min del så respekterar jag din åsikt om bokstavs diagnoser även om jag inte delar den då. Det finns ju bättre saker att må dåligt för, än att tjafsa om vem som har rätt i detta just nu idag. Om max 20år så finns nog väldigt exakta svar på varför alla fungerar som dom gör iom micro biologer arbetar tvärvetenskapligt med andra områden.



Hoppas din fil recovery löste sig, och att det löser sig med kids å trassel. Tjing damen.

2009-01-25 @ 18:19:22
http://www.metrobloggen.se/mirhepo är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen