Dag 13 - utan cigaretter

Du milde, jag närmar mig en månad, haha...
jomen serrni när jag kommer till dag 16 är jag närmre en månad än eeeh, ja närmre än första dan då ;)

Hinner inte dra några långa harannger just idag, har en son som inte alls har planer på att gå upp, och det är ju himla märkligt men han vet inte heller att klockan går framåt!??!?

Men ooj, nu kom han ju ;o), vilken kille;)

Igår va det studiedag och ALLA ungar hemma. Ja det var livat.
eftermiddan var dock lugn, då fick dom fatt på granntjejen som är 10 år, och tillbringade resten av dan på stranden med att plocka snäckor och sjöstjärnor.
Jag fick också lite energi på eftermiddan och tog tag i den där poolen som har stått med 20 cm vatten nu i ett par veckor. Ja alltså ambitionen var ju att få undan den då när vi tömde  den, men tja, ni vet ju hur lätt de är att starta något o sen så blir det liksom inge mer ;)
Vattnet började bli läskigt gröngult så det var nog så dags ;)

jag skrubbade hela insidan med såpa faktiskt, vek ut den över altanbordet och spolade och skrubbade. Torkade till o med sista fukten med en handduk, minsann. Vilket säkert hade haft bra effekt om jag hade lyft in paketet. Nu är det ju liksom morrondagg... *harkel*

Men ni ska veta va duktig jag va på att ta reda på alla poolsaker, små pryttlar, och för att inte tala om alla stålben.
Dom tejpade jag ihop i buntar , ja för jag vet allt för väl att såna där ben har en förmåga att hitta egna gömställen runt om i huset, och ja inte skulle dom gömma sig på samma ställe. Sen är det väl ingen mänska som vet vilket väderstreck dom befinner sig på, och så är risken överhängade att man måste inhandla ny pool sommarn därpå.

Men nähä, nu tänkte majsan till och band fast alla ben i varandra, och ställde ALLA poolsaker i SAMMA hörn. Ja om nån nu inte får för sig att vandra iväg med dom till ett, enligt dennes tycke mycket mer praktiskt ställe, så hittar jag dom så fint hoptejpade där till sommarn igen ;)
Det bästa av allt, plockade undan allt och la på plats.
Och jag tror bestämt att min stålpinne som jag kan få pyra på lite ibland plötsligt skapade ett sånt lugn så jag orkade ta mig för detta stora projekt.

Hur kan man bli så lugn av en fejkad cigarett???


Alla dunderkommentarer
KlotterPlanket har skrivit detta:

Härligt och så när man har slutfört en sak och allt är klart, är det såååå skönt!!!

Ganska fränt att en fuskcigg kan hjälpa så, verkligen psykologiskt att röka och sluta...Eller?



Ha en underbar dag!

Jeanette har skrivit detta:

Finns väl inget som kan göra en så nöjd som när man faktiskt gjort en sak HELT klar!

Sug på du på dina fejkcigg ;) Det verkar ju fungera!

Ha en bra dag!

2008-09-19 @ 07:33:58
http://overhogdal.blogg.se/ är min hemadress
jayne har skrivit detta:

wow..nu tog du upp en sak som jag har svårt med (vilken adhd typ kan jag ha ...??). Att lägga saker på rätt plats och tillsammans... jag kan lägga saker överallt.. tycka att men detta komemr jag ihåg..här var en bra palst för detta Usb minnet.. tex.

För ett år sedan var jag full gång med mitt examensarbete och köpte ett USB minne.. använde det.. och sen..borta. Jag har letat i ETT år- borta. Köpte ett nytt.. höll koll på ett tag.. sen borta... köpte ett nytt.. ja då hittade jag mitt andra... Just nu har jag tre som jag hängt i samma band.. och lagt i min bokhylla där sonens sladd till klockan ligger. Men här är mitt problem.. struktur tycker jag.. men jag liksom ingen fast linje..

saxar...verktyg..pennor.. ja... allt...

SÅ jag är imponerad av dej...woooow Och allt detta samtidigt som du slutar röka, vad händer Majsan.. nytt liv.. ordning och reda.. är din ADHD period kanske slut.. kanske du är frisk.. kanske du tillhör de där 90 % nu... ( ha ha ha ha ha)



ARG... jo.. jag är och har varit arg. Jag är från början en konflikt människa. Jag har svalt många saker soms sedan retat mej.. men denna fighten har ändrat mej (tack skolan)... Jag är inte längre lika rädd för att säga min mening.. vet att jag klarat värre samtal.

En gång var jag så arg så jag gräöt av ilska (gör ofta det tyvärr). Dagen efter hade specialpedagogen sagt till sonen: Din mamma är duktig, hon kan så mycket om detta och har rätt ska du veta.

Känns ju bra.. Så.. japp.. jag är arg. Därför trycker jag nu på hos en journalist att skriva min story...Jag bönar och jag ber,, ha ha ha..nästan. Jag är så arg så nu kommer jag inte att låta mej stoppas..



DU... kom på..hur går det med er assistent och skola???

Kram

2008-09-19 @ 10:08:47
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Nickan har skrivit detta:

Hej,

Jag brukar inte kommentera här i din blogg, men nu måste jag faktiskt säga att :

Jag tycker du är duktig som fixar antirökprojektet så himla bra- Strongt!!!!!

2008-09-19 @ 10:54:17

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen