ska jag ha ångest nu???

ska jag ha ångest för att klockan snart är 3 på natten?? Ska jag ha ångest för att jag var TVUNGEN att följa med på utsidan och bara få prooova 3 bloss på en cigarett? Ska jag ha ångest för att jag tänker mig att skylla på dom som faktiskt vinkade på mig och "tvingade" med mig ut, för det var ju väldigt KUL att gå ut`?

Nä, jag ska inte ha ångest för nåt av de, för ingen tvingade mig, jag gjorde valet själv. Det går lite fort här i sällskapet, på alla fronter ;) och man hinner inte alltid med. Men jag kan berätta att alla backade, när jag sa att nu kräks jag nog, fast det sa jag INNAN jag skulle testa den där GOOODA ciggen.
Jag kräktes inte. Och det var inte gott heller, det gjorde bara jävligt ont i halsen. Men det KAN ju möjligen bero på att jag stått o gastat i en mikrofon hela kvällen, för sjunga måste man, absolut, och ta i så man spricker ;)

När jag tyckte det blev för tråkigt behövde jag tramsa till det lite, och så körde vi "simply the best" med Tina turner, och självklart hör det väl till att steppa fram o tebax som Tina, annars blir det ju inge kul ;)

När någon till slut frågar vad klockan är, och vi meddelas att den är halv 3 fick jag liiite panik, och rusade upp till rummet (elller ner kanske de va).
Jag måste ju för jösse namn sova liiite grann om jag ska orka lyssna en hel dag till.

Jag ryckte tag i Mirre faktiskt nu ikväll när jag äntligen fattade vem Mirre var, och frågade henne om hon kände
Tant Rasch.
Ja det gjorde hon, och hon skulle hälsa från mig, men vem "mig" var, vet jag ju inte om det framgick, haha.
Så nu vet du det Tant Rasch, att Mirre ska hälsa från mig ;)
Nu måste jag nog fundera på att varva ner för lite sömn innan jag ska gå upp ;)

NATTTEEEN!!!

Alla dunderkommentarer
Vicke har skrivit detta:

nej, du ska inte ha ångest för det

Rp har skrivit detta:

Hallååå, NEJ det ska Du inte..Finns tusen om inte miljoner andra saker som ligger högre på dumma saker listan..Så glöööööm det och ha en fortsatt underbar helg:D

2008-10-05 @ 07:52:50
Ulla har skrivit detta:

Ångest...nej, varför det? Det finns så många måsten och krav så ibland behöver man bryta en och annan regel för hur kul är det annars. Ni verkar ha haft en en crazy kväll. Hur mås det idag? Ju äldre jag blir desto längre tid tar det för mig att bli mig själv igen. Jag går och är trött i flera dagar efter en dunderfest. ha en skön söndag!

2008-10-05 @ 12:16:21
http://ulla67.blogg.se/ är min hemadress
Christian har skrivit detta:

Hejsan hej på dig!!!

Du ska inte ha ångest för någonting...det är ditt liv och enbart du bestämmer vad som är rätt eller fel...du ville prova att ta en cigg,du gjorde det och lärde dig av det....jag vet mycket väl hur du kan ha kännt. Känner själv aldrig någon ångest, men just det här med att det går snabbt, och man inte hinner tänka efter före...



Ha det bra!!

2008-10-05 @ 13:16:06
http://dunderbar.bloggsida.se/ är min hemadress
Ewa S har skrivit detta:

Ett återfall är inget återfall....Du är fortfarande duktig som håller upp:-D. Kram

2008-10-05 @ 17:50:51
Kimberly har skrivit detta:

Nej inte skall du ha ångest för det, det är sånt som händer. Du har varit jätteduktig men som sagt det är sånt som händer. Nu har du ju dessutom fått uppleva att det inte var så himla gott vilket kan stärkande för motivationen.

2008-10-05 @ 18:51:02
http://vegangeekgirl.wordpress.com/ är min hemadress
Micke har skrivit detta:

Nu är jag medveten att det här är helt från ämnet, men eftersom jag inte har någon möjlighet att msg el maila, så tar jag och lägger detta som en kom på ditt sista inlägg.



Jo, på ett konstigt sätt så har den här lilla persen lett till en positiv förändring. Även om jag är medveten om dom mindre bra sidorna som finns hos mig, precis som andra. Sidor som är lättare att påverka till det negativa av yttre påverkning, sidor som är lättare att ta till när man är trött.



Det är ju så att man kör i 380km på autoban. Ibland under livets gång så, på grund av omständigheter så, blir jag otroligt påverkad av omgivningens problem, svårigheter. Även om det är något som hänt på andra sidan jordklotet, så pga min inlevelseförmåga som har eget liv, så sätter jag mig in i gojjan automatiskt, det enda sätt som jag kan påverka det här är att avskärma mig helt från omvärlden. Det här kanske låter dumt å mysko, men mycket av det beror på barndom och händelser under mitt liv, som gjort att jag inte kan låta bli att ta till mig all skit som händer över hela våran boll.



Därför har jag en dold agenda att försöka förändra hela planeten till det bättre, vilket kanske verkar hopplöst omöjligt. Men jag tar det från person till person, och hjälper alla jag kan för att förenkla och göra det bättre.



Ibland är detta heljobbigt och dyster, att fungera så här instinktivt. När det har blivit förmycket vissa gånger, och jag sagt "Nu skiter jag i det här" och kör ner i diket med 2 hjul och gasar på endå, vilket leder till att man kanske inte ser att jag själv ställer till det.



Hur som helst så knuffade du upp mig ur diket och till rätt spår igen, så jag är tacksam till dig, även om det kan tyckas märkligt. Men efter en kritisk självranskakan och ifrågasättande av mig själv i mycket så har jag insett att jag var på fel spår då.



Du lär väl vid detta lag tycka att jag är värsta knäppisen lol, men det är lugnt, jag har ju delvis dragit på mig det själv.



En gång så när jag var i början av 20års ålder sa en väldigt klok kvinna till mig att "Det värsta man kan göra med andra är att osynliggöra dom och ignorera dom genom att låssas som dom inte finns ", Efter det liv som jag haft och dom erfarenheter jag har, så kan jag säga att hon hade rätt. Om man ser till våra små Adhd kolleger som får negativ uppmärksamhet eller ingen alls. Sånt bemötande nöter ner psyket successivt över en lång tid om det förgår. Pga att jag håller med i detta, så osynliggör jag ingen, även om det är en jobbig fullgubbe på gatan som börjar mumla med en, eller vem som helst, samt så osynliggör jag inte mig själv och försöker att aldrig vara anonym, även om det kan ställa till med problem, men idag så anser jag att det är onskefullt och förtryckande krafter som står för osynligheten av andra. Jag försöker alltid motverka det på olika sätt då. Det är bättre att säga till dom jobbiga, att dom just är skit jobbiga och kan dra åt skogen ;)

2008-10-05 @ 20:08:08
Tant Rasch har skrivit detta:

Hej Majsan! Ja fy fan för återfall, men när du då ändå tog ett hoppas jag att du hade trevligt!



Micke. Strongt av dig att berätta det här för Majsan. Hurra för dig! :-)

2008-10-06 @ 00:04:14
http://lenerasch.wordpress.com är min hemadress
majsan67 har skrivit detta:

Micke, jag läser att du har funderat mycket på situationen. Det är precis det som hjälper oss att utvecklas och komma vidare, både med oss själva och i vår relation till andra.



Det är beundransvärt av dig att du "vågade" titta inåt och fundera över din del i det hela, det är inte alla som vågar/kan det, utan fortsätter att köra på i samma spår.

Jag tror vi alla har lärt oss något av detta.

Vad jag har lärt mig är att jag borde avsluta såna här diskussioner ganska omgående när jag märker att det jag säger inte tas emot, utan vänds tillbaka till mig. Men det är inte alltid lätt när man är impulsiv själv.

Fast i just denna situation var det kanske bra att jag inte avslutade, för kanske hade du då fortsatt i samma spår.



Jag godtar din ursäkt Micke. Tack

2008-10-06 @ 13:33:34
Micke har skrivit detta:

Jo, e blir himla glad att du inte är mega arg. Jag har en miljon saker i huvudet samtidigt så när jag börjar skriva så är det ungefär som att 20 troll kommer med helt olika saker, och ala vill få sitt visat på en gång.



Det är himla nytt för mig att samla och skriva ner det jag vet och har lagt ihop.



Sen så tar jag åt mig av så mycket elände så att det drar ner mig och påverkar mitt beteende och bemötande av andra, Helt plötsligt så beter jag mig precis som vissa personer som jag verkligen ogillar och bara förstör för andra. Hoppas du hänger med, det är ju så att alla väljer själv hur man är.



Men uppgivenhet, irritation, ilska osv som byggs upp av allt elände har påverkat mig mer än jag märkt tidigare själv, så pass att det gått ut över andra på ett negativt sätt som varit orättvist. Så jag försöker balansera det idag. Sen har jag faktiskt dig lite som hjälp just nu, som ett säkerhetsbälte emot att själv hoppa på tåget och bara skita i vad andra tycker och köra över andra, så att jag tänker mig för nu innan.



Även om jag inte åkte med det tåget länge, så känns det att ja var hela korkad o dum som hängde på i sånt beteende. de är verkligen inte jag, att bete sig så i grund.



Saken är ju så att jag ser och märker att du försöker göra skillnad och hjälpa du också, det är himla kul att se utmaningarna och annat, att se att man är likadan som flera andra, minskar ju det här känslan att "vad är det för fel på mig", när man ser att många andra fungerar likadant, speciellt för tonåringar och kids är ju sånt här viktigt.



Haha, jag borde byta namn till "Han som gör en bok av allt", jag är helt hopplös att förklara lagom långt.



Hörs damen.

2008-10-06 @ 21:39:08
http://www.mirhepo.se/hem/ är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen