Dag 28 - utan cigaretter

ja faktiskt så håller jag i mig ännu.
Men jääädrar i min lilla låda att det är tufft just nu. VET ni hur många dampisar som röker här alltså??
Det ryker och osar precis överallt.

Igår var jag sååååå röksugen efter ett glas vin, som dessutom gjorde mig yrslig, ETT glas???
Var iof dödstrött efter en tågresa med abstinens över att inte få prata....., men ändå.
I samband med att jag slutade röka, är ju livet inte lika roligt många gånger, så rusdrycker smakar ofta bläärk, och tilltalar mig inte alls. Men det blir ju billigt o bra, om det räcker med 1 glas för att bli lite trevlig ;)

Nu är det en timme till frukost, då jag måste konsultera min medresenär lite angående röstningen på årsmötet. Har blivit lite ambivalent, att det ska va sååå svårt att ta beslut.

Vet ni hur UNDERBART skönt det är, att ligga ensam i ett rum, helt tyst, ingen som stör en tidig lördagmorgon ;)
Jag NJUUUTER...

Ha en bra dag, jag ska ha det, o mycke intressant ska de bli. Jag återkommer med rapport senare i eftermiddag ;)

Alla dunderkommentarer
Tant Rasch har skrivit detta:

Fattar precis, det är dö-äckligt. Och inte vet jag om du känner det som triggers när de står och röker men jag upptäckte med tiden att de såg tragiska ut där de stod för det mesta. För kanske man som rökare tycker att man är "roligare" och att alla hellre umgås i det glada "rökrummet" men så är det inte. De står oftare för sig själv, utanför. Fast om det är 30 grader kallt och orkanvind står de utanför nån ingång och huttrar medan de röker sin cig så fort de bara kan. Förbannar alla jävla idiotregler om rökning inomhus. Förbannar alla som anser att rökare minsann inte har rätt till integritet.. hahahaha

Det är såna gånger man som rökare (jorå, jag minns) tycker att ens tjära nikotin borde gå att kopplas in som dropp... INTE att man tänker att "nu slänger jag ciggen och söker hjälp för jag har uppenbarligen inte alla får i hagen".



hehe Vvisst fattar du att jag peppar dig? Inte vill jag vara elak inte. För rökare är också människor trots sitt självvalda slaveri. ;-)



Tips, läs Tristess blogg. Hon har kåserat om hur hon tänkte under tolvstegsprogrammet för att hålla sig från den där "första ölen". Alla har vi våra knep. :-)

http://tristess.wordpress.com/2008/10/04/lapin-kulta/

2008-10-04 @ 13:37:23
http://lenerasch.wordpress.com är min hemadress
Anna har skrivit detta:

"Din dunderkommentar skriver du här ;) " Nu fick jag lite prestationsångest.... :P



Vill bara flika in att jag tycker du är jätteduktigt som stod emot röksuget efter lite vin. Och att du lyckats hålla upp så länge nu!



Jag är själv rökare, och är trött på att det är en sån stor prioritet i mitt liv... Som Tant Rasch skrev... detta med att stå ute och huttra i 30 minus bara för att röka? Så fullständigt meningslöst! Ändå lyckas jag inte sluta... jag har gjort tre-fyra försök under min dryga 17 rökare-år men hittar alltid skäl att ursäkta mig för att jag började igen...

Det var annorlunda förr... när rökningen var en social situation.. nu är det långt ifrån lika många som röker som det var för 10 år sen, och oftast är man som rökare en nagel i ögat på andra.

Hemma röker jag överallt (eller nja, jag ligger inte i badet eller sängen och röker), men ute är jag bara en plåga för mänskligheten.

Vad obota idiotiskt att lägga massor med pengar, besvär, utsätta sig för tjat och propaganda, ge sig iväg till macken med feber... allt för att ha cigg.

You go girl! :D

2008-10-04 @ 14:17:44
http://addanna.wordpress.com/ är min hemadress
m i @ har skrivit detta:

GRATTIS, stolt över dig som nu inte rökt på så många dar...Bra jobbat!!!

2008-10-04 @ 19:57:02
http://min-reflextion.blogspot.com är min hemadress
monoaltuie har skrivit detta:

Hur gick det med rökavvänjningen?

2009-01-04 @ 09:16:57

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen