sjuka barn :(

Sitter här med stortjejen som har höööög feber.

Hon kräks floder när feber stiger i höjden, det gäller o va beredd :)
Alvedon är bra, om feber blir alltför hög, men hon bli ju såååå pigg och springer runt som en tok, o det är ju inge särskilt bra, för infektionen fins ju fortfarande kvar i kroppen... så hon bööör ju vila.

Febern i sig är ju bästa medicinen mot infektionen... så alvedon ges bara när febern skjuter riktigt i höjden, och när man kan behöva peta i sig lite mat... . :)

Typiskt just idag när arbetsterapeuten ska komma hit för att se om det går o få nån ordning på vardagsbestyren. Men det får funka ändå, jag har väntat på att få denna hjälpen i 1 år nu, så fanken heller att jag tänker avboka....

I eftermiddag ska jag ju iväg o hämta nycklar till lokalen vi ska träffas i ikväll, med föreningen
image163

Men hon får väl helt enkelt följa med..... jag får så svårt "svänga om" i huvet när jag har planerat något, och det ändras....
Men jag ägnade hela dan igår åt att "bearbeta" detta så idag så känns det okej... hon får följa me ;)

Nu ska jag väcka lilltjejan.... sömntuta e va hon e..... hon gillar inte heller, precis som sin mamma, att vakna på morron.... ;)

ha en bra dag...

Alla dunderkommentarer
A har skrivit detta:

Hejsan. Jag har just lagt till dig i min favoritlista. Hinner inte läsa nu men återkommer gärna då jag har två söner med diverse problematik. Bla. dyslexi och ADHD. Ha en fin dag.


Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen