När luften tar slut, så ÄR den slut

Efter en helg ensam med barnen och ett par veckors oregelbunden sömn, så gick orken fullständigt ur.

Det går inte att förklara hur en helg som denna totalt kan däcka mig. För dom flesta är detinga som helst bekymmer att ensamma sköta ruljansen med barn och hem några dagar. Och det är väl inga problem för mig heller, just då när jag är mitt uppi det. Men efteråt, då är jag helt indisponibel.

Har suttit rakt upp o ner hela dan. Ingen energi alls finns kvar. Jag somnade halv 7, vaknade för 20 min sen, på ett alldeles sjuhelvetes humör. För sonen satt fortfarande o spela, och han skulle duscha idag, vilket inte kan undgått någon att höra då detta pratades om vid middan.

Men nåja, han var snabb dock, så nu har han duschat, nu ska han bara i säng oxå.

När jag är sådär megatrött, och somnar då ofta hårt, så glömmer jag bort o andas. Det låter ju väldigt skumt, och fullständigt livsfarligt. Men jag tycker mest det är irriterande, för jag vaknar ju stup i ett för att hämta luft, blir ju liksom ingen bra sömn ju.

Jag hoppas jag slipper tjippa efter luft hela natten dock , för då är jag lika död i morron ;)
Jag ska släcka ner igen, och fortsätta min skönhetssömn, för jag är fortfarande helt borta. Ska bara se till o få sonen på kudden först.

Tidig natta blir det förhoppningsvis om jag kan somna igen ;)

Alla dunderkommentarer
Rp har skrivit detta:

God morgon!



Lever du eller??Sluta andas låter inte speciellt hälsosamt;)Tack för tips och trix..Är en aningen lugnare stämning idag..Ska försöka komma ikväll..



Ha en bra dag!

2008-12-16 @ 07:46:25

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen