Lunch? Någon???

Skrivet av majsan67 den 16 maj 06:59



Jag säger bara de, passa på nu, det är inte varje dag jag gör mig till så här och lagar lunch (lagar jag nånsin lunch??)

Att smaka finns helstekt ytterfilé á la Sara... en sky av rödvinssås passar till.

Jag har oxå mörad bog (heter de så) á la Stella.

Till detta har jag gjort en fantastisk potatisgratäng toppad med myycke vitlök... (ifall smaken från köttet blir för frän)


(Sara.... Stella = våra katter)


Japp... så får de bli.

Studsade i säng kl halv ett, vaknade kl 2 av en studsande napp under sängen (visste ju inte att nappar studsar). Tillsammans med nappen studsar Sara... GAAAAHHHHH


Bankar HÅÅÅÅRT i sängen o hon far ut som ett jehu... bara för att va tillbaks 2 sek senare... Sovrumsdörren är stängd, men altandörren är öppen annars kan jag ju inte sova jag dör av värmeslag.

Då går kattj....n ut genom luckan i andra änden av huset bara för att smyga in till oss.... Till slut drar jag igen dörren så hon inte kan gå in... Va gör hon då???? Ställer sig o drar klorna i glaset på dörren.... OOOOIIIIIIIIII ... Upp flyyyger Majsan, efter katten ut på altan (tur att grannarna sov alltså).... hon fattar inte att jag är förbannad utan sitter på altanräcket och jag fick sopa till henne.... föööörsviiiiiin...


För ett tag sen så var det roligaste hon visste att hänga i ungarnas sänghimlar och göra stora vacka hål i de, tills jag fick tag i henne och PANG.... hon har aldrig satt sina tassar därinne mer....

Kl 6... duns.... duns.... .skrap.... skrap... men de va då själva håveeeete.... ner från fönstret bakom gardinen hoppar den andra katten, Stella... hur i självaste glödheta... då har den skitkatten varit kvar i rummet hela natten.... alltså innan jag fick ut henne, fick kasta en bräda efter henne under sängen (jo vi hade en bräda i sovrummet... faktiskt)


Då lyckas jag oxå välta mitt glas med vatten som stod på golvet och en fiiiin pöl sipprar sakta in under sängen.... upp o hämta handduk muttrande och svärande...

så jaaaa... jag är TRÖTT idag, och nåååde den som bråkar me mig idag... får jag inte sova är jag inge kul alls....

Nu ska jag utmana den förste ungen i familjen... får se hur lång tid det tar att få upp honom.. och hur arg jag är efter de ......

Gubben ska va gla att han blev kvar i stan i natt....




Alla dunderkommentarer
Anna har skrivit detta:

Hej! jag har börjat läsa din blogg och den är ju för underbar. Skrattar så jag säkert väcker grannarna som sover(ja vissa grannar här sover tidigt)



Jag har själv ADHD och Autistiska drag. Och jag har märkt att har man dom diagnoserna ialafall adhd så dräller det in folk med adhd här. Och jag känner igen mig i det här med att få saker gjort .jag sitter hellre vid datorn än att städa och börjar jag städa så behöver jag 3 dagar minst för att bli klar. men ibland lyckas jag att få allt klart på 1 dag. Och känner igen humöret. Om någon sover över hos mig och får för sig att sätta på tvn eller typ musik på morgonen innan jag vaknat då får jag verkligen räkna till 1000000000000 innan jag säger något. Och min pojkvän har även han en Npf diagnos så som sakt var det märks även om killen vägrar erkänna att han har det. Sådant märker jag hehe.

ha en super braig dag:)

2010-08-11 @ 19:27:17
majsan67 har skrivit detta:

Hej Anna Kul att du gillar det jag skriver ;)



Har dock legat av mig det sista. Blev lite matt efter tjafs med skola o kommun och dom nästan hotade med att stämma mig för vissa saker jag skrivit.



Men har man lite AS så läser man på om alla lagar som kan vara viktiga att kunna och så var det liksom inte mer med det ;)



Fortsatt trevlig läsning ;)


Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen