En ny dag till ända.....

Fick äntligen lite tid för mig själv.
Vi kom iväg till öppna förskolan, var där kvart över nio... wooooow. Helt fantastiskt, men det var nog mest att jag ville vara schysst mot 14-åringen som började sent idag så jag körde honom först.
Kul för barna att träffa kompisarna igen efter juluppehåll, men blev oxå lite mycket så dödströtta lämnade vi strax efter 12.... lillan var ju så trött så då kan man minsann inte sova för det heller, och hon var omöjlig att få o somna...stöööön. Fick lagt den stora med en stund, ringa några samtal innan sömnstunden var över.

Lillan fick sovit i 2 timmar för att väckas, matas på med kläder, upp till grannen o lämna av dom, hämta 11-åringen, in till stan för sprutor i bägge armar mot allergi, köpa kattmat på vägen, hem hämta trötta småtjejer, laga mat, mata, pyjamas, välling med pappa, under tiden byter jag sängkläder i 3 av barnens sängar, o gonatt 19.... läsa läxor med 11-åring, samtidigt som jag fyller i hälsodeklaration till skolan. Suckande 14-åring, maaaaamma när ska du kolla på spelet jag låna.... aaaaarrrghhh... vi har förbud mot våldsspel här och nu har han lånat ett av en kompis som jag vill kontrollera först, och när faaasen ska jag hinna det då????

Ner i tvättstugan, stoppa i 2 nya maskiner, hänga upp en maskin på tork, lägga ihop kläder och in i garderober.... och sen puuuuust DATORN E MIIIIIN.... Här varvar jag ner innan jag stupar isäng...

Det här va denna måndan de... och nu ska jag gå in o läsa lite om morgondagen på flylady.net... för kaos, det råder det ständigt här....



Alla dunderkommentarer

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen