Nu är Majsan FÖRBANNAD!!!!

Jag undrar vad det här jävla samhället har målet inställt på egentligen.

Men jag kan svara på det, dom har siktet inställt på att ta död på alla föräldrar till barn med särskilda behov, och även deras barn.

Man får inte avvika, man får inte ha svårigheter, för INGEN vill ha med såna människor att göra, det står helt klart. Det görs allt för att försöka bli av med dessa personer. Vi drar in lite resurser, och vi sparar lite haha.... och SHIIIIT, ska alla dessa föräldrar vara sjukskrivna, ska alla dessa barn ha behandlingshem, men OJ, fan va dyrt det blev.

Ja GRATTIS kära sverige, kommuner och dess ansvariga. Så blir det förstår ni, när man behandlar människor som ren koskit.

Jag fick idag veta att sonen kommer att bli utan stöd till hösten. Ja och inte bara han förstås utan många många med honom. För nu ska här sparas pengar.

I den katastrofala situation han befinner sig i redan, kommer detta innebära att vi inom ett år har ett barn som behöver omhändertas för vård då han inte kommer att klara att förlora sin livhank i skolan.
Ja, en sån vård vet vi ju alla är alldeles gratis.

Det värsta är att assistenten fick denna informationen av en journalist som hade grävt fram att hon inte skulle ha något arbete till hösten?!?!??!
VAd är det för JÄVLA ledning dom har på den skolan som inte informerar sina anställda om läget?

Men det kommer så fint i tidningen i morgon, så får vi se hur kommun och skola svarar på det.

Nu är jag trött på det här, RIKTIGT less, och kommer ta till åtgärder som ingen tror kan va möjligt. Listan med instanster som ska kontaktas växer sakta men säkert. Ska det låta, ska det göra det ordentligt.

I will be back, och jag råder ansvariga i den här kommunen att ha handdukar med sig att torka svetten med. Förresten så råder jag ansvariga för hela landet att ha handduken i beredskap, för det finns faktiskt instanser högre än så också.

Även dom svaga i samhället kan slå tillbaka!

Alla dunderkommentarer
Ewa S har skrivit detta:

På dem! Vem tillvaratar våra barns intressen? Bara vi "De galna mödrarna"......

2009-03-11 @ 07:21:59
Fredetta har skrivit detta:

Hejja Majsan - buss på dem bara! Jag håller tummarna för er!

2009-03-11 @ 09:12:56
Perlen har skrivit detta:

Hörde talas om detta i går, ryktesvägen!!



Fattar ingenting. Hur har dom tänkt lösa detta?



Jag är säker på att du vet precis i vilka trådar du skall dra:D Dom får passa sig.

2009-03-11 @ 09:23:58
Caroline har skrivit detta:

Shit vilka dumpuckoapor! På dom bara. Hoppas du fäller dom med några väl valda ord och med fötterna i ett par snygga klackskor som kommer göra både männen och kvinnorna avundsjuka att du kan gå i!

2009-03-11 @ 14:15:11
Ewa S har skrivit detta:

Barn behöver närvarande vuxna. Även i en skola som är lagstadgad den kan faktiskt inte gå på minimistatus hur länge som helst..........

2009-03-11 @ 15:26:40
Caroline har skrivit detta:

Hade diskussion idag om vad som ger en skola ett märke av respekt och status. Hela min grupp var överens om att ...är du beredd...NÖJDA ELEVER! Tadaaa! Tror du att politikerna har missat detta? Det är inte bara inom affärsvärlden som det är viktigt med nöjda kunder, det gäller i skolor också. Och Jeeezh, det här blir ju ingen nöjd över.

2009-03-12 @ 01:53:01

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen