*aaandas* jag andas, alltså lever jag ;)

Det är en bra indikation på att jag lever, ja alltså det är egentligen så för dom flesta har jag förstått. ATt om man andas, då lever man. Prova o känn efter nån gång, så får ni se ;)

Influensan härjar här, ja inte hos mig, det har för jösse namn inte jag tid med, det räcker väl för guds skull att dom två äldsta karlarna ligger nere för räkning, dom är ju sjuka för en hel skolklass liksom.

Stora ögon och panik i blicken blev det när mamman i familjen upplyste om att tempen hos henne själv plötsligt låg på 38,2. Tyckte minsann det blev så fasligt varmt i det annars så genomkalla huset, och kolla de tempen och så klart att det värmer lite extra med en förhöjd temp ;)
Det var rätt skönt som omväxling då jag fryser för jämnan annars.
Men jag lugnade dom snart, för inte är jag sjuk minsann, bara lite stressad över allt som ska göras, och då kan tempen ploppa upp nån grad, den lägger sig snart igen, håhåjajaaaa....

Jag jobbar för fulllt med just nu, (innan skolan får fnatt o jag måste fokusera på den), med att förbereda för föreningens årsmöte och fortsatta arbete 2009.

Vi har ju inte haft något överdrivet intresse från den nuvarande styrelsen under sista halvåret, och en intresserad styrelse är väl kanske en förutsättning för en fungerande förening ;)

Det är inte BARA att ringa runt i en förening som denna och tro att man avverkar ett samtal på 5 minuter, kanske snarare närmar man sig 5 TIMMAR vid varje samtal. Men det går så bra så, jag pratar gärna i telefon ;) hmrmrmrmmr

Men ikväll lyckades jag i alle fall få kontakt med 3 st, och har fått 2,5 ja inför omvalet 2009.
Inte illa pinkat för nån som är skitnödig jämt ... moahhahaha

Arbetet med den nystartade länsföreningen går kanon, jag åker på möte och ser glad ut, och sen åker jag hem och är om möjligt ännu gladare. Jag trivs med den rollen, inte så betungande och så skulle man ha det jämt ;)
Attention Hallands län som vi döpt den till kommer att ge våra lokala föreningar en skjuts framåt då det finns fler möjligheter att finansiera det vi vill göra. En länsförening har möjlighet att söka helt andra bidrag till verksamhet än en lokalförening.

Jag har ROLIGT, även om det är tungt att vara både ordförande, sekreterare och valberedning på samma gång i vår lokala verksamhet. Men det ska förhoppningsvis se annorlunda ut efter vårt årsmöte.
Jag tackar någon däruppe om den finns, för kassören *blink blink*, som finns där och förhoppningsvis fortsätter ett år till.

Nu ska jag försöka varva ner (hur nu det ska funka) och landa på kudden, och få några timmar med stängda ögon.

natti natti.......

Alla dunderkommentarer
Ulrika har skrivit detta:

Hmm... Så det blir en förening som enar de, är det tre? lokalföeningarna då? Eller har jag missat en massa kanske? För dit vi tillhör är ju relativt nystartad redan ju...

Linda har skrivit detta:

Vad tråkigt att du blivit helt ensam om ditt engagemang. Men det är väl så det är idag, man har inte tid eller ork för ett engagemang att driva en förening. Hoppas inte föreningens väl och ve står och faller med dig,utan att det finns fler som vill engagera sig.

Jag kommer ha lika lite tid som tidigare då jag numer kan räkna mig till gräsänka tills vi flyttar.



Vad bra att du fortfarande andas. Håll tummarna för att jag fortsätter andas imorgon.

Kram

2009-01-14 @ 19:14:08
http://npf.blogg.se/npf är min hemadress
AtDeHyDi har skrivit detta:

Tänkte bara kika in och säga hej!

Ser att du kämpar på..



Må så gott!!

2009-01-16 @ 23:04:24
http://atdehydi.blogg.se/ är min hemadress
Ulla har skrivit detta:

Godmorgon! Här är det full fart som vanligt. Önskar dig en härlig dag. Hoppas du klarade dig från influensan.

2009-01-19 @ 06:46:14
http://ulla67.blogg.se/ är min hemadress
jayne har skrivit detta:

Hej svejs

Flenasn härjar här... jag hade 39 graders feber i fredags och den har sedan gått sakta neråt... är på benen lite nu, har ätit och ja.. duschat.. och andas.

Skolan är igång.. men det är ju jag med då..så.... trodde de att jag skulle vara tyst bara för att jag har feber.. HA... fick de tji.

KUL att du har roligt och njuter av detta.. NJUT så länge du kan.. upp för backen..tjohoooooo

KRAM

2009-01-19 @ 16:11:25
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Vicke har skrivit detta:

men var är du nu?

2009-01-21 @ 10:35:44
http://vickebloggarigen.blogspot.com/ är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen