Separationsångest

Fy fan säger jag.

Den här eftermiddan och kvällen har inte varit kul. Jag brukar inte ha det så jobbigt redan andra dan.
Men sååå satans grinig, och jag har valt att gå undan, eller stirra in i dataskärmen. Som tur e har jag fått va ifred, TACK

Det bästa jag gjort det är att skriva om det här på bloggen. Jag blir så peppad av alla goa som hejar på mig. Det gör mig ännu mer fokuserad. Och sen är det ju så oxå, att jag kan ju inte fuska nu, det blir ju rätt pinsamt alltså ;)

Var och hämtade sonen förut hos en kompis. Mamman sträckte fram cigpaketet. Jag bara blängde på henne med svarta ögon. Nähäääduuu, försök inte. Hon visste ju inte att jag har slutat. Jag skriver HAR slutat, inte försöker sluta. För jag försöker inte alls, jag HAR slutat. Så det så.

Men vilken ångest jag har haft. Det är sååå tråkigt. Va jag inte rastlös innan, så kan jag meddela att jag är det nu.

Men jag har klarat denna dag också ;)
Imorgon tar vi i med nya krafter. Tror bestämt att jag ska rota fram den däringa "cykeln" eller vad det nu är. En sån man står och trampar på. Behöver spara på mina benhinnor känner jag. Ja, så får det bli, i morgon rotar jag fram den.
Fick ett tips om att lyssna på ljudcd, nån bra bok som är så spännande så man inte vill sluta gå, för man måste ju bara höra färdigt ;)

Ska rota fram den där cd-spelaren, var nu den har sprungit o gömt sig. Det får bli morgondagens problem. Nu ska jag försöka blunda. Hur nu det ska gå utan att få panik.... gaaaaah...
Jooooo det går, jag HAR ju slutat röka nu ;)

najti najti

Alla dunderkommentarer
Linda har skrivit detta:

Vad bra attityd. Du har slutat röka. Finemang! Du är en fd rökare med andra ord. Nu hoppar orden runt i skallen så jag vet inte om det överhuvduet låter något förnuftigt, men jag tycker du är bäst Majsan om du slutar röka. Du kommer lukta så mycket trevligare, och ....jag har tilt i huvvet.

God natt!


Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen