dataförbud - måste sova

Då senaste natten inte bjöd någon sömn alls att prata om, ger jag mig själv datavila ikväll, för att inte fastna i något.
Risken är överhängande att en period av sömnproblem är på intågande, det hjälper inte direkt att surfa runt på datorn då, man hittar ju så mycke intressant...


så det blir natten nu, och jag hoppas på sömn.


Och du Mikael, att spamma min blogg då du nu har stängt ner din är inte rätt metod för att nå fram med ditt budskap.

Orkar inte läsa 5 st meterlånga
kommentarer nu, så det får vara. Får väl bara för din skull hoppas att du har hållt dig från personangrepp härinne, det vore ju tråkigt annars. Vår sekt är stor, och många läser härinne, så det är nog inte rätt forum för dig här.

Vill ungdomar knarka ser dom till att få tag i det oavsett. Det finns knark i omlopp ute på gatorna också faktiskt. Det trodde jag alla visste....

Och eftersom denna människa tydligen inte har en aning om vad han gör från ena dagen till den andra, utan hävdar att jag startat igång detta, så kan jag upplysa alla läsare om att han startade sin propaganda i min blogg i Juni, och i Juli accelererade projekt "anti-ADHD"
http://majsan67.blogg.se/2008/july/cykelkop-sista-kapitlet.html

Ja, varför stängdes bloggen om det nu inte stod något olämpligt i den ;)
Dags för lite självrannsakan kanske

GOD NATT

Alla dunderkommentarer
Åsa har skrivit detta:

Men hu, en stalker. Skall läsa hela det där sen. Har också en stalker, han gör inte SÅ mycket väsen av sig men han stalkar och skickar lite märkliga meddelanden.



Så det var DU och data-vila. Hu vad duktig du är, hur gör du?? //Åsa Sittsår

Åsa har skrivit detta:

Jag då. Sade att... KLOCKAN NIO skall jag ligga i sängen och läsa studielitteratur. Hah, det är jag sämst på. JAG FATTAR INTE hur fan alla timmar kan gå så snabbt vid datan?!



Jag har knappt sovit så mycket alls de senaste två. Sömnen är ju som den är och alltid har varit. Jag vill ALLTID plugga, då har man oftast sovmorgon.



Klart man får spärra folk som förtjänar det. Det gjorde han med all sannolikhet, ska läsa det där NU.



Babbla på du, jag är inte bättre själv!



Prutt!



2008-09-22 @ 23:23:00
http://vilketdravel.blogspot.com är min hemadress
Micke har skrivit detta:

Haha, jo du har ju rätt. En sak undrar jag bara om det, hur får du det till någonting negativt? Om det vore så att vissa fysiska symtom hade missats som alla med Adhd hade, som skulle resultera i att diagnoserna skulle bli betydligt mer träffsäkra på pappret. Du är faktiskt den enda person som sagt något negativt om det. Istället så otroligt nog så fick jag napp med 25-30 pers som bekräftade det till stor del och var väldigt positivt inställda till det. Lite trist är det att du framställer mig på det sätt du gör, men det får jag väl bjucka på. Sen när det kommer till stalker köret, än så länge så har jag inte bett polare att komma in här och spama. Sen att du anmälde min blogg nu tycker jag är lite mysko. Isamband med att jag ignorerade er, och hade stängt för kommentarer.



Spam är ju bara gojja som inte följer ämnet. Men det jag hittills har kommenterat om på din cyberhörna har ju varit direkt eller indirekt ämnes relaterat. Eftersom du uppenbart är emot allt jag säger så undrar jag ju givetvis hur din bild är av detta. Du el alt någon av dina polare här skulle gärna få svara på 3 frågor som jag av och till ställt, men inte fått svar på än så länge. Ni är väldigt mån om att poängtera att eran version ska få höras, att ni ska få tycka vad ni själva anser vettigt. Givetvis håller jag med. Men än sålänge så har ju det bara varit förbehållt för eran sida. Ni har inte mött andra åsikter, med vad jag anser konstruktivt. Det är 3 enkla frågor som borde vara jättelätt för dig, samt alla med Adhd att kunna besvara. Att jag stavar dåligt, är rasist, från norge, totalt okunnig eller är tokig osv är inte giltiga svar då.



Fråga 1: Vilka egenskaper och symtom klassificerar du som unika Adhd egenskaper/symtom?



Fråga 2: Vilka neurologiska studier visar att vi skulle ha en kemisk obalans i hjärnan som leder till ett Neuropsykiatriskt funktionshinder, samtigt att Concerta bevisligen har en positiv effekt och rättar till den kemiska obalansen till normal kemisk balans igen, så att vi blir Neurotypiska.



Fråga 3: Helt hypotetiskt så, låt säga att läkemedelsindustrin saknar giltiga studier som visar ett neurologiskt och kemiskt positivt resultat. Hur motiverar man att concerta hamnar under högkostnads skyddet. När inte ens hostmediciner som bevisligen har positiv fysiologiskt effekt. När det gäller concerta så handlar det om ca 25.000 sek per ”patient” årligen som skattepengar finansierar.



Det finns vissa i Us nu som säger att canabis har positiv effekt på Adhd, ska det också ingå i högkostnads skyddet? Samt så anser många att kaffe och cigg har en lugnande inverkan på dom, det kanske man ska kika på också, om det får plats i högkostnads skyddet. Säkerligen så finns det en potenciell öppning här för kroniska alkoholister att få sin dricka på högkostnads skyddet. Vart ska man sätta gränsen?



Saken är ju så att jag tror inte jag får något svar av dig i just detta. Det här att jag spamar känns lite ihåligt efter att dina polare har varit inne på min fd cyberhörna (som är stängd pga dig lol), och trackaserat mig med konstiga kommentarer, som inte bara jag uppmärksammade utan ett flertal andra personer också.



Du är aktiv inom RFA, så då måste du ju sitta på viss kunskap, sen så måste ju dessa 3 frågor komma upp av andra också som undrar. Vid det här laget, när du startade det här genom att kommentera på min blogg, samt lagt ner en viss tid att misskreditera mig osv. Är det konstigt på något sätt om jag undrar ifall det är omöjligt för dig att säga att du inte har en aning om svaren, ifall du ni inte har det. Om du inte är intresserad att svara mig, varför inte svara till dina polare, för att visa en gång för alla att jag har haft totalt fel i allt jag säger? Jag vet inte riktigt, men det känns lite obalanserat med svar just nu, och det skulle ju uppskattas med konkreta svar då.



Under är en länk till en till av oss typer som ifrågasätter, mysko när jag trodde att jag bara var den enda.



http://www.peterularsson.se/fakta-om-adhd-ritalina-concerta-och-strattera/



Jag ska sluta knepa här på din sida, men tycker det är lite trist att du inte gett mig något konkret svar överhuvudtaget, det är knappt så jag vet vad du motsätter dig pga att man måste ta ställning för något för att kunna vara emot.



Som det vart nu så blev det ju smidigt, eftersom jag slipper att ha dina kompisar inne hos mig trackaserande osv..



Nattinatt damen

2008-09-23 @ 00:42:03
Stalker? har skrivit detta:

Jo det slog mig just nu hur det sannolikt ligger till, vilket ger än en krypande känsla. Ett tag sen i samband med att jag försökte få igång en namninsamling för att stoppa en utvisning av en handikappad lite kille. Det resulterade i att en anonym kvinna skojjade och hotade mina kids, vilket ledde till en polisanmälan. Jag hajjar ju nu att du har varit inne och zappat ganska mycket på min blogg i över 2 mån tid. Tillsammans med lite andra anonyma kommentarer och situationen som utvecklas här, så om man bara är en gnutta paranoid så kan man få för sig en helt annan bild av dig. Jag trodde först uppriktigt att du var sur för någe adhd grunker, men det verkar ju vara lite mer invecklat än så. Så nu ska jag inte störa mer, å glöm det jag frågade om.

2008-09-23 @ 02:23:05
Ewa S har skrivit detta:

Öh du gör rätt i att sova Majsan. Hade ingen aning att du var aktiv i RFA Majsan det har du dolt bra. Trodde det var jag som var. Trodde du var aktiv i Attention.

2008-09-23 @ 05:59:02
Mia har skrivit detta:

Tja!

liten undran bara han som "terrar" dig skrev att du skrivit till honom då han skrivit hos Sanna Bråding's Blog? Du skriver att han började skriva hos dig i juni/juli och har länkat till det inlägget, jag kollade Sanna Brådings Blog, hon bloggar på metro och började blogga i augusti, hur kan han då påstå att du började "skriva åt honom" då han redan skrev hos dig i juni/juli???



Fattar inte detta tjafs och jag tycker du borde meddela Attention om sånt han sprider om dom, så dom har en chans att svara också!



Fattar inte vad han får ut av detta, som en annan kändis säger :-) det måste ge personen något för att fortsätta med dåligt beteende!

[dr. phil]



Hur kan det vara givande att bli illa omtyckt?

2008-09-23 @ 06:37:52
jayne har skrivit detta:

men...herreguuuuuuud.

Majsan du gjorde rätt som gick o la dej...

Micke...snälle snälle du...nu får du väl ändå ge dej...att du orkar.. hyperaktivitet???



Kram Majsan..idag kommer foto på min dator...ja min städade dator..ska också kolla det där andra...kram

2008-09-23 @ 07:10:05
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Lillith har skrivit detta:

gosh.. att människor inte kan ge sig.



Stalker säger du Mikael fniss snacka om att kasta sten i glashus. och du, våga inte anse att det var Majsan som skrev dom där kommentarerna.



Du tror att Majsan var sur för det där, haha, jag e sur för att du kommer med sådana knäppa åsikter.



Ge dig för f*n. Du började stalka henne med kommentarer och jag har följt eran konversation mycket väl. Du ger mig känningar av något mycket dåligt. Det är uppenbart lilla vän att man inte ska svara dig tillbaka.



Ett litet tips, tryck på det lilla krysset i hörnet som gör att man stänger av rutan. Sen så rensar du "tidigare sidor". SEN så hitta en annan sida som någon kanske lyssnar på dig här, för det är väl uppenbart att ingen kommer lyssna på dig här?? Eller är du en sån som måste göra så att alla människor tycker om dig?



Isåfall måste du må mycket, mycket dåligt.

2008-09-23 @ 09:28:46
belinda har skrivit detta:

Jag antar utmaningen ;)



Jaa, man blir lite stolt över att man lyckats med något! Wiee



Men usch, vännen, krya på dig ordentligen nu!! Vad är det för projekt du grejar med då? ^^



vad var de för en trevlig uddevallare då? hehe



Kram

2008-09-23 @ 10:24:03
http://misstricky.blogg.se/ är min hemadress
Micaela har skrivit detta:

Hoppas du sov gott inatt! Jag hoppas att den där politikern svarar mig snart så att jag kan föreläsa för dom snart. Hade varit så jäkla kul!

2008-09-23 @ 10:28:15
http://www.gbgstudent08.wordpress.com är min hemadress
dampmamma har skrivit detta:

Majsan, hoppas du fick sova bättre inatt!!



O Mikael, nu förstår jag ju att jag haft totalt fel om dig hela tiden!

Men jag har inte förrän nu insett att vår "sektledare" gjort sina "påhopp" på dig pga en gammal polisanmälan... Jag har varit så indoktrinerad att jag trodde det handlade om "adhd grunker". Så dum jag har varit!!!

2008-09-23 @ 11:02:07
helen har skrivit detta:

gud vilken fin blogg du har måste jag bara säga!

2008-09-23 @ 11:04:45
http://ci3ur.blogg.se/ är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen