Dag 11 - utan cigaretter

Alltså man SKA ju vara positiv, och det brukar jag va för det mesta. Men denna dan känns inte som det blir en bra dag.
Började redan igårkväll, då röksuget sög tag i mig (haaa såg ni, röksug sög)....

Nu kom jag av mig....tiiilt


30 sekunder senare :

I alle fall, så var det de första jag kände i morse oxå, det har ju för fanken inte släppt än?!?!?
Nåja, med ett nytt tuggummi i munnen går väl snart anfallet över tänker jag. Har ju boston-intervju idag med boendestöd. Sen ska min minsting till tandläkarn och min store kille till Bup. Så jag lär väl inte få tid att va röksugen likväl.

Saken blir ju inte bättre av att jag är sabla trött idag. Någon lurade mig att sitta uppe halva natten. *blänger på
psyk*
Ja, alltså nu var det kanske inte riktigt så att psyk tvingade mig direkt. Men den där damptants-feeden som han så jättegulligt fixade, var ju bara TVUNGET att smälta in på min blogg alldeles med en gång genast.
Inte kan man ju vänta. Och av vana trogen så vet vi ju alla att man INTE ger sig förrän man löst ett problem, om det så tar en livstid, allra helst om det rör sig om tillhörande dataproblems.

Plötsligt så var klockan halv ett, och fanken vet om inte det är nån osynlig förmåga här hemma som springer och drar fram klockorna, för jag tycker då ständigt att flera timmar bara försvinner sådär. Nån SNOR verkligen min tid.
Eller *funderar* kan det va så att jag "glömmer bort" mig, och inte märker att tiden går??

Nä, haha, va tokigt, sååå kan det absolut inte va

Jag skulle ju faktiskt återkomma med mina bär och frukter, men ja som sagt så va det nån som stal tiden, så det hanns ju inte med.
Jodå, 8-10 timmar skulle dom va inne, och efter 10 timmar fick jag väl lov att stänga av ugnen då. Dom var fortfarande inte sådär hårda vetni, som torkade frukter normalt är, men det kanske dom inte blir när man gör själv???

Så jag drog loss dom från smörpappret dom låg på, o la på en tallrik och skickade in i ugnen igen, utan värme då. Jag tänkte att dom kanske torkade klart under natten liksom
Nu kollade jag igen, eeeh.... nu har dom ju mjuknat igen?!?!? Ska det va så?
Nu kanske jag skulle låtit ugnen va på en timme till då, men va sjutton efter 10 timmar har jag liksom tröttnat på dylika projekt och har inge lust att slutföra desamma.

Men en sak, det blev GOTT !!
Så vi får väl knapra i oss dom där halvsega till frukost idag då, så får jag väl göra ett nytt försök.
Kanske öka värmen till 70grader?
Man får ju inte ge upp så lätt, övning ger färdighet. Jamen va tror ni annars jag till slut lyckades få in den fina widgeten med alla damptanters senaste nytt, om jag hade gett upp liksom?
Sen tyckte då jag att den första jag la in mer stämde överens med färgerna på min blogg, men den visade inte vem som var författare, och det tycker då jag är trevligare.
Tja, möjligen hittar jag ett sätt att lösa det på oxå, om tiden kunde stå stilla ett tag....

Nu börjar det trippa runt i huset, ja det har trippats ett par timmar redan, men som tur va somnade 4-åringen om i vår säng. Nu kom lillan oxå. Försöket att lägga dom lite senare för att slippa morron kl 6 har hittills misslyckats hittills.
Knasiga ungar som inte har vett på att sova på morron.

Nåja, den där sluta röka-dag-boken flyter ihop allt mer med mitt övriga liv.
Kanske är det helt enkelt så att den biten börjar blekna mer och mer, som om det aldrig har funnits?
Ja DET vore väldigt skönt må jag säga.

FÄÄÄÄÄÄRDIIIIIIIG!!
jaha... någon har vart på toa

see yaaaa

Alla dunderkommentarer
KlotterPlanket har skrivit detta:

hehe tänkte direkt på Beppe och när hon ropade FÄÄÄÄRDIG...fniss



Duuu, du får köpa sådana där godis cigg som alla ungar har och gå omkring med en sådan i mungipan under dagar som denna :)



//Mia

Ann har skrivit detta:

Åh ! Dom blev goda i alla fall?

Japp vore väll helkul att få vara med i en revy! :)

Jepps är morgonpigg som få!

2008-09-17 @ 07:31:34
http://lillanslilla.blogg.se/ är min hemadress
jayne har skrivit detta:

Ärligt Majsan... vi måste få fatt i det där tidstjuvarna... och kanske då även energitjuvarna???



Vi tog på oss blöjor, alla barnen stannade.. d estannade även efter den där 1:e april som vi sa att diskmaskinen var trasig och alla fick hem sina tallrika och bestick för att diska hemma... ha ha ha De flesta föräldrarna skrattade dagen efter när de såg vår "APRIL APRIL skylt" Var en eller två som var liiiiiite iriterade... hi hi hi

Tycker dte är synd att förskolan inte nappar på skylten... kanske de skulle haft omröstning gjord av barnen... vad tycker ni..??

Torka frukt.. har jag provat och "misslyckats" med.. precis som med pumpafrön....tar massoooooooor av tid.. kanse det är de som är tidstjuvarna???

Ha en bra dag....

heja heja heja Majsan.. hon är bäst... röker inte längre som en borsthäst.(vad nu DET är..)

2008-09-17 @ 07:39:26
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Ann har skrivit detta:

WOW! lät som kul torkad frukt det där;))

2008-09-17 @ 09:37:11
http://lillanslilla.blogg.se/ är min hemadress
Psyk har skrivit detta:

Hmm...Nu känner jag mig lite skyldig...MEN vad fint du fick ihop det slut. Kan du inte känna lite att det blev värt det?! Och nu när vi har en komplett damptantsfeed så kan vi vara nöjda och glada :)Oh den passar ju in riktigt bra här, den mallen du har valt! Praktiskt och fiffigt, jo, men det är värt lite jobb. Sedan är den ju där, och man behöver inte lägga ner mer tid på den i och med att den uppdateras automatiskt...så underbart... :)



Kul med uppdatering om frukterna...Nej, jag är ju som sagt ingen expert...men tror inte att värmen ska höjas i alla fall. Kanske ska du förlänga tiden i ugnen, kan jag tänka mig. Ja, jag vet inte...



Tänkte på en annan grej. Jag älskar designen du har på din blogg, och framför allt uppdelningen du har med spalter. Så organiserat och bra. Hmm...nu ber jag kanske om för mycket, men det är inte så att du kan tänka dig att dela med dig av vilken av Blogg.se stilmallar du använder, och kanske till och med kunde maila över din CSS-mall till mig.... Grejen är ju att jag håller på att förändra Psykbryt, och på sikt ska den ju flytta, men jag funderar nu kring frågor som hur organisera den så att den blir mer läsvänlig och ÄN MER HÄRLIG. :) Och jag inspireras verkligen av hur du har det här, det är så välordnat och fint.



HMM..Bra jobbat med rökningen! Fortsätt kämpa! Jag håller på dig. Jag vet hur det är och det blir faktiskt enklare med tiden, så var stark och ät en torkad frukt vettja om du får sug! :)



2008-09-17 @ 11:22:43
http://psykbrytet.blogg.se/ är min hemadress
bella har skrivit detta:

jo, men jag vet ju inte om jag får byta klass fortfarande :/ Det är lite surt..Men hoppas inerligt att jag får det just nu..!



Klart man ska vara positiv! Rätt inställning :)

2008-09-17 @ 11:42:26
http://misstricky.blogg.se/ är min hemadress
jayne har skrivit detta:

GUBBARNA----absolut...alla slags (jord)gubbar---de finns på skolorna, i politiken, på jobb (nåja i form av papp (or)gubbar)... på tv... hm.ok.en hemma...



Men det är DE som stjäl tiden...absolut är det så. Vi har ju all tid i världen...men vad händer..de komemr i ens väg och vips...tiden är borta...hm.



Röksugen..ja..vad gör man då?? Tar sig en promenad.. just ja tiden... sätter sig och läser en bok..hm..tiden...Ja du.... Jag kan bara försöka stötta dej....hålla bort ciggisarna...du vet hur hemska de är..har väl sett reklamen.. hur de atackerar ...pass upp...

2008-09-17 @ 11:53:04
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Alexandra har skrivit detta:

Sv: Tjejen som skulle skicka målet skrev på en lapp att det inte fanns kvar för att det var avslutat (?) år 2005. Men dagboksanteckningar och något liknande skickade hon upp i alla fall.

2008-09-17 @ 12:44:27
http://alexandrauppsala.blogg.se/ är min hemadress
Ann har skrivit detta:

Nä tror inte det...och om vi har vet nog ingen av oss om det...fniss!

2008-09-17 @ 13:39:36
http://lillanslilla.blogg.se/ är min hemadress
Linda har skrivit detta:

Vad bra att du hänger i även när det känns motigt. Tänk vilka fina lungor du kommer få nu.Har du sett än rökares lungor jämfört med en icke-rökare så är bara det motiv i sig för att sluta. Men varför säger jag så? Du röker ju inte.

2008-09-17 @ 14:46:17
jayne har skrivit detta:

Men...hur lång väntetid är det på låtsascigg...borde ju komma samma dag! jag beställde en film på Ginza...den kom dagen efter...otroligt..men sant.. Hur svårt kan det DÅ vara att skicka låtsatscigg...jag bara undrar. Säkert är det gubbar som är i farten...

O du... DET suuuuuuuuuuuuger ju.... Hm..kanske DE suger..i dina låtsas cigg...hm hm hm

Nepp...ändra inget... planering kräver sitt,,,

2008-09-17 @ 15:06:23
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Peter PC Carlsson har skrivit detta:

Jag återkommer gärna hit och läser sedan. Men just nu vill jag dig något...



Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-17 @ 18:32:02
http://enbart.blogg.se/ är min hemadress
Soffie har skrivit detta:

Å va du skriver bra!

va bra att de smaka bra,varför blev de sega tro,iof så är väl torkad frukt ganska sega:O)

du är så bra med ciggen!!!

2008-09-17 @ 19:18:43
http://soffie69.blogg.se/ är min hemadress
Ewa S har skrivit detta:

TACK Peter för nu hittade jag enkelt till insamlingen. Dottern har pratat mycket om denna blogg när jag nu hittade dit var det försent. Jag var helt tagen när jag läste mammans och dotterns bloggar och har självklart (för mig alltså) deltagit i din insamling.



Majsan en helt annan sak vad vinner besökare 10 000? Det är snart dax. Får man träffa dig personligen då? OOOO då skall det bli jag!!

2008-09-17 @ 20:00:58
majsan67 har skrivit detta:

ewa: men jag kan ju inte veta vem som blir besökare 10000, har ingen aning om hur man kollar de, om inte den som kikar in och ser räknaren på 10000 skriker väldigt högt haha

2008-09-18 @ 09:02:55
http://majsan67.blogg.se/ är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen