skolavslutning

Ska man säga äntligen??
Det är dubbelt.... jag behöver vila från allt vad skola heter, men samtidigt... hur ska sommarn bli med en son på väg in i värsta tonårstrotsen..
Min snälla goa kille håller på att förvandlas till ett monster, säger emot precis allt. Faktum är att han låter precis som lillasyster... NEJ... NEJ  NEEEJ, precis hela tiden.

Jag är så in i... trött.

Orkar inte skriva nåt här, får hoppas att jag finner krafterna åter efter morrondagen.

Rektorn har inte hört av sig, och jag har inte orkat ta tag i det där.

Men jag stöter väl på honom i morgon kan jag tänka, vi får se.
Jag är nog mer deppig än trött tror jag. Fast deppighet leder ju till trötthet oxå.
Är så oerhört ledsen för assistenten som lämnar oss. Hon är en mycket speciell människa som gjort så mycket för sonen och övriga klassen, och en hel del för hela skolan.

Att dom inte jobbade mer för att få behålla henne är för mig en gåta. Men snålheten bedrar visheten brukar man säga, så till hösten lär dom få se konsekvenserna av detta.

Det blir inte mycket njuta i sommar, för kommer att ha ont i magen inför hösten.

Idag har vi haft möte i brukarrådet på dagis. Den stora frågan är hur vi kvalitets-säkrar maten. Hur är näringsinnehållet i maten när den ställs fram på barnens bord?
Svaret på den frågan lyder: Att dom har matlistor med råvaror uträknat för att täcka näringsbehovet.

Men frågan gällde ju inte FÖRE tillagning, utan när barnen får maten till sig... suuuck.

Det tar jag tag i när skolan är slut ;)

nu måste jag sova, för som vanligt kan jag inte planera, har en del att göra i morron bitti... min son slutar ju nian ju. Och nåt måste man ju hitta på...
natti för idag...

(tack ni gulliga för att ni kikar in och kollar hur jag har det, det värmer nåt erhört att veta att det finns människor som tänker på en) ;)

Alla dunderkommentarer
Linda har skrivit detta:

Snälla Majsan, ta det lugnt. Man blir trött av att vara på krigstigen hela tiden. Och du kämpar så mycket i motvind. Jag säger som du brukar säga till mig; Ta vara på dig. Dina barn har inget ut av att du går in i väggen. Och nu kommer ju den tuffaste (enligt mig) perioden på hela året. Sommarlovet. Försök vila och ta det lugnt när du kan. Kanske genom en fika om du orkar?

Micaela har skrivit detta:

majsan, du är bäst. Du är bäst, bäst, bäst..



Försöker få tag på dig på msn eftersom jag såg bilder på kameran med dig och dina söta döttrar. Tänkte att du ville ha dom. Dessutom så har jag faktiskt gjort ett heeeelt inlägg till bara dig för att du ska få en bild av mig att pyssla med.. ;P

2008-06-10 @ 23:44:09
http://www.gbgstudent08.wordpress.com är min hemadress
Sandra har skrivit detta:

Jag kan inte annat än att hålla med i det Linda skrivit här ovan. Kram

2008-06-11 @ 00:04:16
http://barnstugan.wordpress.com är min hemadress
Pelen har skrivit detta:

Vi är ett helt gäng som ser framemot sommaren med en viss tvekan! Kanske kan vi göra något ihop nån dag? Vi har ju massa planer inför lovet. Får se hur mycket som blir gjort. Vi hade skolavslutning i går kväll. Väldigt praktiskt.

Kram på dig. Vi hörs.

2008-06-11 @ 07:59:35
Bakombrillorna har skrivit detta:

Ja, vi känner ju inte varandra mer än så här, men jag håller också med Linda. Fast jag har ju å andra sidan inga negativa känslor inför sommarlovet, tvärtom tycker jag att det är så jä--a skönt att skolan är över! För den äldsta alltså. Den yngsta har ju några år kvar. Min äldsta gick också ut nian igår. Och bredare leende fick man leta efter! Den här terminen har varit kämpig, med tonårsfasoner. Nu har han slappnat av. Det är en helt annan kille, och det är skönt!

Jag förstår att du bävar. Tonåringar är värre än tre-åringar. Ska tjejerna gå på dagis? Kommer du att kunna få någon tid eller någon plats för dig själv? I annat fall får du väl gå och sätta dig på bibblan igen för att få lugn.

Just nu står jag i uppförslutet och kikar neråt, så jag sträcker ut en hjälplina som du kan dra i på vägen för att få lite draghjälp. Kramar till dig!

2008-06-11 @ 13:36:58
http://metrobloggen.se/bakombrillorna är min hemadress
jayne har skrivit detta:

Ja



fanns en tid när jag bävade för sommareen och lovet.. Barnen ensamma hemma, ska ha ngt att äta..ska komma upp..klä på sig..osv... Idag inser jag att de bekymmerna var små... det ordnar sig.. jag njuter av loven.. ALLA LOV... mindre läxor.. och på sommaren INGA läxor. Inga rektorer att kontakta, inga knäppa lärare att reta sig på... 67 dagar av ren frid... de enda problemen är vad ska barnen äta, kommer de upp när vi gått till jobb... klar de på sig, borstar de tänderna.. Såna små bekymmer...ler

Men vi är alla olika.. och visst..långt inne så vet jag ju...oron finns där, hur ska det gå nästa termin.. men... ahhhhhh andas... andas,,,

Jag önskar dej verkligen lugn..önskar att ni får en till toppenassistent.. att rektorn tar sitt förnuft till fånga... att allt blir så bra... DET önskar jag!!

OCH att du vilar upp dig...spara på krutet..IFALL det behövs i augusti.

Kram på dig nu!!!

2008-06-11 @ 13:47:11
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Ewa S har skrivit detta:

Ork?

Sommarlov?

För vem?

Undrar bara:-D



Kram Majsan! Vi får höras av!

2008-06-11 @ 18:28:23

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen