Cykelköp - KLART!!!

Tror ni verkligen det är sant????
Jag gör det inte ialla fall.....
När vi kom hem efter att ha flängt runt i 5 olika affärer, och en hel del "små"utbrott från mamma *grymt* så sjönk jag ihop som en sten. All luft har runnit av mig, och jag inser så här nu efteråt hur jäkla mycket kraft det har tagit runt den här förbannade cykeln.

För många som har läst om denna historia så låter det nog allför otroligt, och att jag borde stampa ner foten.
Jag kan förstå att man tycker så. Men jag vet också att många som läser, förstår och vet, att det är allt annat än enkelt med våra speciella barn. HAR dom bestämt sig, och fastnat i något, då är det i princip kört.
Ska man överhuvudtaget orka överleva, så får man ibland ta beslut som egentligen går rakt emot ens egna principer.

Jag kände att jag inte orkade en enda dag till. Dessutom är det hans födelsedag idag, och då han inte får några andra presenter pga den v'äntande cykeln och soft-airgungeväret, så blev det ju en jäkla trist födelsedag.

Den sista affären vi hamnade på var just sportex. Det finns mängder av fräcka cyklar, men sonen har skygglappar, så är det bara. Och jag kunde visst ha stampat ner foten, och sagt att du får välja någon i "denna raden", punkt slut.
Vad tror ni hade skett då?? Hade jag haft en nöjd och trevlig son? Och cykelhistorien hade fortsatt, var så säker. För då skulle det behöva bytas framgaffel, plockas med växlar och fan o hans moster.
Jag orkar inte mer....
Cykeln vi hitta behöver inte göras något med, förutom att han monterade bort frambromsen när han kom hem, och skruva av alla reflexer, för guuud va töntigt....
Den kosta 7500:- GAAAAAAAAH...... fick ta en del kontant och fick upp ett kreditkort som jag precis lyckats få ner till noll.... grrrrr.... men nu är det åtminstone sluttjatat. Han ringde för en stund sen och var på ett strålande humör, så än så länge har ingen sagt att han köpt en kass cykel, det är min skräck nu.... hugha

När vi åkte hem i bilen så tittade jag på honom och gjorde noga klart att NU är det bra, jag vill inte höra ett enda ljud om att något inte duger på den cykeln och måste bytas, för nu är jag TRÖTT på allt vad cyklar heter. FÖRSTÅR DU!!

mmmmm...... det förstår han ;) minsann...
Eftersom han varit så knölig, och priset för den cykeln han egentligen ville ha stannar på samma summa om jag beställer hem den från england, så kändes det som det kvitta. Nu är det åtminstone inget krångel om det skulle vara nåt fel på den.
Jag kan ju bara säga att det blir ingen mer cykel för den ungen förrän han jobbar o tjänar egna pengar och kan köpa själv. Nu är det BRA....

Nu ser vi väl honom ännu mindre, han drog iväg som en avlöning, hade inte ens tid att äta prinsesstårta som han tjatat om hela förmiddan ;)
Cykla cykla cykla...
snabbt som attan


Här är den fantastiska cykeln

den lilla skönheten
Nu ska jag spela nåt meningslöst dataspel... behöver rensa hjärnan känner jag.....

Alla dunderkommentarer
Frk F har skrivit detta:

Ah, äntligen! Bra jobbat Majsan....och jag vet hur vildänglarna fungerar. Har ju själv begåvats med två. Vid det här laget hade jag själv varit ändå uppe i taket. Så jag tycker du skötte situationen fantastiskt



Jag gratulerar både dig och grabben. Ni behöver en välförtjänt vila/cykeltur båda två!



Kram!

Ewa S har skrivit detta:

Du det där med hur andra anser att du skulle löst det skall du totalt skita i. Du är en helt enorm superdupermamma, engagerad och bra på alla sätt. Då jag känner igen din son på många sätt i mina två små "änglar" så vet jag personligen att du gjorde det på det enda sätt som gick att göra på helt enkelt. I mina ögon är du min idol just nu att du fick det i land! ( du är allt min idol annars med men ännu mer just nu:-D)

2008-07-23 @ 21:04:58
jayne har skrivit detta:

OJ....en sak ska du veta...du har just nu en udnerbart lycklig son...och det är han väl värd!!!!!

Vad andra hade gjort... ha ha ha... ja du...jag hade gjort som du...så..men vad spelar det för roll? det är din son, din familj (din ekonomi...hi hi hi).

Att ha barn som ofta möter motgångar ändå...varför ska man då behöva utsätta dem fär ännu fler?

Folksam..kolla upp det NU... man har tre år på sig från...?? Minns ej...så KOLLA det!!!!

Jag har hört andra säga att de fick en engångssumma på 7000 kronor för dyslexi...men vi fick ju mer som sagt. Så KOLLAAAAAAAAAAA



Ja du...Björklund... jag har nu skrivit till lite fler "maktfolk". Jag ger inte heller upp...eller är tyst...nu jä..ar... ha ha ha... Jag stångats blodig och kan lika bra fortsätta stånga....

Grattis till sonen...ETT LEJON...wohoo..kan bara var en BRA POJKE då... (mmm jag är lejon jag med...)

KRAM KRAM

2008-07-23 @ 21:31:17
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
tuta har skrivit detta:

gu vad skönt att de nu är över! att han fick sej sin cykel! =)

happy birthday till han =)



sv- ja det verkade helt klart skumt. snart vågar man inte kliva ut ur sit hem utan att springa på idioter! suck!

2008-07-23 @ 22:20:40
http://www.metrobloggen.se/tutas är min hemadress
A har skrivit detta:

Vad skönt att det är över nu... Och jag förstår precis vad du menar med detta med att ge med sig.... När det gäller cyklar har jag nog tur =) Här är det coolt att ha en gammal risig damcykel så det har båda sönerna =) Fast här tjatas det om mopeder istället =/. Ha en skön kväll....

2008-07-23 @ 22:57:15
http://amittilivet.blogg.se/ är min hemadress
jayne har skrivit detta:

TILL EWA S

Hej...vet inte om mitt mail kom fram till dig??? Jag läser gärna svaren....

2008-07-23 @ 23:08:42
http://jayne.blogg.se/ är min hemadress
Sandra har skrivit detta:

Vad skönt att cykelköpet äntligen(!) är över. Jag förstår att det tagit på dina krafter med tanke på allt ni gått igenom.

Kram, Sandra

2008-07-23 @ 23:22:45
http://lantluft.wordpress.com är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen