NU var jag duktig :)

Skrivet av majsan67 den 10 maj 12:18

Jag lyckades stoppa mig själv, och kommer slippa vara helt slutkörd i eftermiddag :)


Har en som kommer o hjälper mig en gång i veckan med att strukturera och just nu håller vi till i arbetsrummet, då det är MAAAAASSSAAAA papper, och maaasssa papper är bra att ha tycker majsan ;) och sparar allt... och lägger det överallt... och ingen hittar nåt.


Så vi sorterar, slänger, gör register etc... och det kommer bli kanonbra känner jag.

Men jag är fruktansvärt trött efteråt, all energi är som bortblåst.


Ändå var jag farligt nära att sätta mig i bilen och åka till clas ohlsson för o köpa en sån där väckarklocka till sonen.

Jag satte mig ner och funderade över om det va en bra idé, och kom fram till att nä, då är resten av dan körd för mig. Det orkar jag bara inte.


Så jag ringde gubben (som ändå är i stan) och bad honom att kila förbi och köpa en sån på vägen hem :)

Ååååh vad jag känner mig duktig... i o f inget märkvärdigt med det för dom flesta, men för mig var det ett enormt framsteg...

Att börja förstå mig själv och vad mitt funktionshinder för med sig, vilka konsekvenser det får om jag följer mina impulser för mycket, är ju jätteviktigt både för mig och för familjen.


Nu kan barnen komma hem till en lugn och pigg mamma idag :) för nu ska jag måla lite på en barnstol och det får jag energi av...

Känns riktigt riktigt bra...

(dessutom har jag oxå hunnit med att maila hapterapeuten och bett henne förklara för min arbetsterapeut när hon ringer hur viktigt det är att jag får tidshjälpmedel.... mailade logopeden på hab oxå när jag ändå var i farten och fråga om hon genast kan utreda sonens dyslexi)


Alla dunderkommentarer

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen