Ingen pappa kom....

tidigare alltså... inte då.
Vissa dagar undrar man hur man ska överleva till kvällen alltså.
Den lilla var heelt vansinnig efter sin sovstund idag, i 1½ timme bara vråååålade hon. Hon som aldrig knappt ens gnäller. Kunde inte begripa vad som var fel. Gjorde i ordning gröt... ville inte ha, försökte amma, det ville hon men var bara nöjd så länge hon fick ligga vid bröstet. Till slut gjorde jag en flaska välling, då lugnade hon sig och åt den.

Ett par timmar senare kom så svaret (tror jag) varför hon var så arg... alltså vansinnig menar jag... hon tog sina första trevande krypsteg. Lyckligare unge går inte att finna... hon strålade hela hon, min lilla docka. Det är väl ändå märkligt att varje färdighet ska läras med gallskrik först.. nåja..

Här är fiiiint hemma, eller ja finare i alla fall. Men alla sköter helt enkelt inte sina åtaganden. Stora pojken som var den som uppskattade schemat bäst missade idag städning av toa, för han var ju sååå upptagen med att ladda ner nåt på nätet. Så där ja, en anteckning i almenackan så var det avdrag på månadspengen IGEN. Förra månaden fick han inte ett rött öre, för han bommade städning av rum varenda vecka, men det sket ju han i för han lyckades få ihop 2000:- i julkapp, plus att han hade sålt sitt Nintendo för 2000:- innan, så han brände (jag fick köra) på juldan och köpte ett PSP. Så för tillfället är han nöjd så han skiter i pengarna nu. Nåja, är ju upp till honom.

Nu har jag gjort personligt schema till 11-åringen, och då ville ju genast den store oxå ha de. Jösses kan ingen tänka själv här längre?!?!? hrrmmm kan ju faktiskt inte jag heller.

Nu måste jag gå o nanna om jag ska orka med dessa vildar i morgon. Dagen idag med 2-åring har INTE varit kul. Hon är sjöööövild... gooode gud hjälp mig överleva denna unge... Amen

Alla dunderkommentarer
Kaja har skrivit detta:

Halloj! Kul att du också har sällat dig till bloggarnas skara!!

Förstår inte hur du får NÅGON egen tid, eller får runt det med hushållsarbete med 4 kids. Har fullt upp med 1 kid + 1 på gång (17:e mars). Har ni flerbarnsmammor något särskilt "tidskonto" som ni får ta ut på??

//Kaja

Lallamen har skrivit detta:

Oj, vad jag känner igen mycket. Speciellt det tidigare inlägget om fasttejpad lillasyster - här är det fyraåringen som ägnar sig åt sådant. Häromdagen hade han tejpat fast alla stolar i pinnen under matbordet med utstickare till alla skåphandtag och fönstervred. "Spindelmannen" var hans enkla förklaring...
Du är utmanad på en liten blogutmaning från en annan 4+mamma http://hemmamamman.blogspot.com/2006/01/har-blivit-utmanad.html

2006-01-29 @ 11:55:37
http://hemmamamman.blogspot.com/ är min hemadress

Här skriver du din goa kommentar ;)

Ditt vackraste namn ;)
Jag ser dig ;)

Din hemliga adress ;)

Din hemadress? ;)

Din dunderkommentar skriver du här ;)

Trackback
Dagens namn:

Bloggens startsida

Sök i bloggen